macy
Fanka BB :)
Kacha_wawa, bo macy ma często rację. ;-) A tak na poważnie, to przykro mi, że ją mam, bo Ty cierpisz. Mam nadzieję, że wkrótce z tego wyjdziesz. A co do tej przemocy w rodzinie, brak słów.Wiesz Patrysia niestety mam wrażenie, że Macy miała rację i to wszystko po tym moim cholernym szczepieniu na świńską:-( Nie wiem co mi odbiło, że zgodziłam się zaszczepić, tłumok jestem i tyle, wiem natomiast, że wszystko zaczęło się po tym szczepieniu
A jeszcze o jednym Wam nie pisałam, we wtorek miałam rutynową wizytę w szpitalu (na szczęście z Młodą wszystko ok, poza tym, że oszacowali, że przy porodzie będzie ok. 4000-4500g ważyć), po szczepieniu zrobił mi się na przedramieniu potworny siniak, a że krew mi pobierali to położne nie pytając się mnie o nic zadzwoniły do pracownicy socjalnej, że prawdopodobnie jest u nas przemoc w rodziniePrzez jednego poszczepieniowego sińca!!!!
Jak do mnie socjalna zadzwoniła i mi o tym powiedziała to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać, normalnie ręce opadają czego to ludzie nie wymyślą

Roxeen, ja się nigdy nie szczepiłam na grypę, a miałam ją może dwa razy w życiu. Co innego grypa, co innego przeziębienie.Co do szczepienia na grypę - ja się szczepiłam w ubiegłym roku i dwa lata temu tez ..
z tego co wiem szczepionka zaczyna działac po 6 tygodniach a w miedzy czasie organizm jest strasznie osłabiony - jak złapie się w tedy jakiegokolwiek wirusa to jest tak jak u Ciebie ... :-(
Przynam Wam szczerze ze to pierwszy rok jak się nie szczepiłam i zobaczymy ... do tej pory nie chorowałam nic a nic ( po za jedna małą anginką )
Tysiolek, najlepiej nie czytać, ja zawsze uważałam, że czytanie szkodzi.;-);-);-)własnie skończyłam czytać artykuł w m jak mama o porodzie, o wszystkich fazach i powiem wam....że zaczynam się bać ! mamnadzieje że w rzeczywistości jakoś mniej się nad tym myśli w trakcie co i jak trzeba robić a że samo z siebie to wychodzi .... strach się bać
AC-Zymes jest chyba na alergię? Ja bym była z tym bardzo ostrożna.Joasia mojej siostry córki tak chorowały, 3 dni w przedszkolu i 3 tyg antybiotyk.W końcu zaczęła im dawać Ribomunyl i pomogło + doraźne leczenie tylko u alergologa.od dwóch lat w domu nie miała antybiotyku.
P.S podaje im też doraźnie ,jak coś zaczyna sie dziać AC-Zymes.
Trzeba było mu odpalić. O kurczę - jaki Ty mały! Ile masz TAM?Weszłam Wam tu napisać i zapomniałam napisać!!
Był u mnie właśnie kuzyn, który jak mnie zobaczył mówi:
'O ku..a! Jaka ty wielka jesteś! Ile masz w pasie?!'
Rozwalił mnie!!
Nie wiem jak wg niego powinna wyglądać baba w 8 miesiącu ciąży
 Bezczelny do kwadratu. Moja koleżanka kiedyś usłyszała od kolegi, że ma małe piersi. Nie zastanawiając się długo, powiedziała mu, że on ma małego .... I się chłopak obraził.
 Bezczelny do kwadratu. Moja koleżanka kiedyś usłyszała od kolegi, że ma małe piersi. Nie zastanawiając się długo, powiedziała mu, że on ma małego .... I się chłopak obraził.  Oni mają kręćka na temat wielkości swojego przyrodzenie. Ja się dziś nie pozwoliłam na skypie oglądać, jak rozmawialiśmy z teściami, bo po ostatniej rozmowie usłyszałam, że wyglądam na przygnębioną. To już mnie oglądać nie będą.
 Oni mają kręćka na temat wielkości swojego przyrodzenie. Ja się dziś nie pozwoliłam na skypie oglądać, jak rozmawialiśmy z teściami, bo po ostatniej rozmowie usłyszałam, że wyglądam na przygnębioną. To już mnie oglądać nie będą.

Ostatnia edycja: 

. Brakuje mi jeszcze kilka drobiazgów, ale to we wtorek kupię jak wyjdę od lekarza.
. Brakuje mi jeszcze kilka drobiazgów, ale to we wtorek kupię jak wyjdę od lekarza. 

T. śpi, bo na noc idzie do pracy, a ja chyba zajmę się obżeraniem ;-):-)
 T. śpi, bo na noc idzie do pracy, a ja chyba zajmę się obżeraniem ;-):-)