ania98765
Fanka BB :)
Witam kobietki :-)
Oj czujemy presje czujemy :-)
No u nas też jest sporo kobietek, któe mają terminy na przełomie grudnia i stycznia. Mi też na poprzednim USG wyszedł termin na 30 grudnia, ale liczę na to, że jednak mały wytrzyma do stycznia
Ja miałam coś takiego, zupełnie jakby ktoś siedział mi na klatce piersiowej, straszne uczucie, ale nie mam pojęcia co to miało być...
a ostatnio coraz częściej to się zdarza...
Gratuluję wczorajszym pomyślnych wizyt :-)
Kacha_Wawa wracaj szybciutko do zdrowia!!!I niech Cię ta bezsenność już nie męczy!!!
Paula ja też pierwszo słyszę o czymś takim...No przynajmniej w moim szpitalu nic takiego nie ma...
Kaja_10 Ja też jestem anty-mleczna, nienawidzę mleka, coś okropnego...
w ogóle żadnego nabiału nie jadam, sery, twaróg, ryby <----- fuj...
nawet za jogurtami nie przepadam...
Ale mam dziś sporo do zrobienia...
muszę się powoli zabierać :-)
POZDRAWIAM!!!
Jak tam styczniowki ?? czujecie juz presje ?? czy jeszcze na luzach do tematu podchodzicie ?? bo u nas w Grudniu sie worek juz rozsypal !! ja sama jestem ciekawa czy zahacze o grudzien czy styczenszczerze mowiac wolalabym styczen /dla dobra malej/ ale bedzie co ma byc
![]()
pozdrawiam
ps facet na zdjeciu w waszej liscie jest niesamowicie podobny do mojego kumpla![]()
Oj czujemy presje czujemy :-)
przystopowac ?? no co ty !! dziewczyny juz o niczym innym nie mowia tylko o tym ze chca juz na porodowke !! zwlaszcza te z poczatku grudnia !!! mi jeszcze przyjdzie z miesiac poczekac ale jakos dam rade !! w koncu swieta pred nami ... przynajmniej kapuste z grzybami zjem bezkarnie![]()
No u nas też jest sporo kobietek, któe mają terminy na przełomie grudnia i stycznia. Mi też na poprzednim USG wyszedł termin na 30 grudnia, ale liczę na to, że jednak mały wytrzyma do stycznia

mam problem... od paru godzin boli mnie klatka piersiowa jak by ktos mi tam wszystko upychal na sile :-( miala tak ktoras z was??
Ja miałam coś takiego, zupełnie jakby ktoś siedział mi na klatce piersiowej, straszne uczucie, ale nie mam pojęcia co to miało być...

Gratuluję wczorajszym pomyślnych wizyt :-)
Kacha_Wawa wracaj szybciutko do zdrowia!!!I niech Cię ta bezsenność już nie męczy!!!
Paula ja też pierwszo słyszę o czymś takim...No przynajmniej w moim szpitalu nic takiego nie ma...
Kaja_10 Ja też jestem anty-mleczna, nienawidzę mleka, coś okropnego...

Ale mam dziś sporo do zrobienia...

POZDRAWIAM!!!