reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Bezczelności to nie brak:wściekła/y:

JOASIA ojej to nie jest dobrze że tak M napiera:no:mój takze chciałby serduszkować i nawet rano ale wie że nie moge i nawet niedomaga się:no:a jak mogłam to także wtedy gdy ja miałam ochote bo zmuszać się to nie jest przyjemne ale za to jak miałam ochote to odwdzięczyłam mu sie bardzo milutkim serduszkowaniem tak w nagrode że czekał cierpliwie:tak:pogadaj z M:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja mama jak wchodze na temat teściowej zawsze powtarza swoje słynne zdanie :

"Wiedzmy nie zmienisz...chyba, że spalisz":laugh2::laugh2:

Kocham moja mamcie za jej poczucie humoru :cool2:
Ja znam takie powiedzonko: teściowa jest jak syrenka - jak nie trzeniesz, nie zadziała.;-):-)
A mój tata zawsze powtarzał swojej teściowej: "teściowa, Ty stary rowerze, tylko pedałów Ci brak" - kochali się bardzo i mój tata zawsze powtarzał, że to jego najlepsza teściowa.;-)
Ja też nie mam specjalnych powodów do narzekania, chociaż czasami moja teściowa za bardzo się wtrąca, co każdego może wyprowadzić z równowagi.

^Joasia^, każdy facet ma ochotę się kochać 5 razy dziennie. To nie ewenement.

Ostatnia edycja:
hehe licze na to ze jednak bede styczniowka :) ale ciałem i dusza jednak zostane u siebie - na grudniowym forum :) co nie znaczy ze tu nie zagladam :) dajcie znac jak sie pierwszy styczniowy maluszek urodzi /wtedy zaczne sie bac!!!/ ale niech to za szybko nie nastepuje !!

hehe u nas juz pierwsze zaskoczenia byly :) zwlaszcza jak jedna laseczka urodzila w pol godzinki !!! po czym napisala smsa o tersci "NIGDY WIECEJ" :)
Strach sie bac:szok:
Ja też się jeszcze pałętam ale myslę, że czas lulu... ;-)
Syn śpi, pies śpi, mąż na wyjeździe... cisza. ;-)

Fajny staniczek kupiłaś, ja mam narazie jeden jeszcze by się coś przydało. Dzis dostałam poczta szlafroczek i koszulki dwie - sliczne. Matko kochana... jak my biznes nakręcamy tymi ciążami :-D:-D a jak fajnie tak wydawać - mi licznik komentarzy na allegro bije co rusz a na dodatek na innych stronkach kupuje... :rofl2:
Miłej nocki :-)
Ja ostatnio tez szaleje po allegro:-)
Witam, ja tylko na chwilę zeby sie przeypomniec;-)
Ale mi narobiłyście smaka tymi piernikami:-p Prawie tak samo jak ostatnio Paula tym blokiem :zawstydzona/y:Zrobiłam i zjadłam cały:zawstydzona/y:
U mnie dziś pierwszy dzień remontu, a właściwie dziś przygotowania, z dwóch pokoi musiałam przenieść wszystkie szpargały , tony książek i ubrań( oprócz mebli rzecz jasna) do trzeciego ,który i tak juz był nieźle zagracony David Copperfield normalnie niech się schowa:-D
Nie wiem jak ja to później posprzątam , ale muszę pochwalić mojego M bo właściwie to nim to zrobiłam;-)
P.S to to tak boli jak wstaję, podnoszę nogę ,jakby te sciegna między nogami ale jednak inaczej, nie mogę zlokalizować tego bólu???:eek:
Mnie spojenie boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:tak:
Witam kobietki :-)

Oj czujemy presje czujemy :-)

No u nas też jest sporo kobietek, któe mają terminy na przełomie grudnia i stycznia. Mi też na poprzednim USG wyszedł termin na 30 grudnia, ale liczę na to, że jednak mały wytrzyma do stycznia :-D

Ja miałam coś takiego, zupełnie jakby ktoś siedział mi na klatce piersiowej, straszne uczucie, ale nie mam pojęcia co to miało być...:no: a ostatnio coraz częściej to się zdarza...

Gratuluję wczorajszym pomyślnych wizyt :-)

Kacha_Wawa wracaj szybciutko do zdrowia!!!I niech Cię ta bezsenność już nie męczy!!!

Paula ja też pierwszo słyszę o czymś takim...No przynajmniej w moim szpitalu nic takiego nie ma...

Kaja_10 Ja też jestem anty-mleczna, nienawidzę mleka, coś okropnego...:eek: w ogóle żadnego nabiału nie jadam, sery, twaróg, ryby <----- fuj...:eek: nawet za jogurtami nie przepadam... :confused2:

Ale mam dziś sporo do zrobienia...:-p muszę się powoli zabierać :-)

POZDRAWIAM!!!
Aniu ty masz urodzinki dzisiaj?wszystkiego najlepszego:tak:
cześć kobitki
melduję, że żyję tak jakoś ostatnio natchnienia nie miałam i w ogóle no ale wszystko nadrobiłam sumiennie:tak:
jutro wieczorem idę do gina i mam nadzieję, że synuś się przekręcił chociaż sądząc po kopniakach to małoprawdopodobne:sorry:
no i już się boję ważenia:-(hehe zrobiłamw w weekend rogaliki Gosi_k23 pychota!:tak:oczywiście wszystkie zjedzone i tylko wspomnienie po nich zostało:-Dtakże chyba znowu się za nie wezmę:-D a teraz o tych piernikach myślę:-D
no a żeby nie było za kolorowo to końcówkę niedzieli m mi pospuł totalnie posprzątane miałam nagotowane więc w weekend nic nie musiał robić do tego w piątek był na piwku wrocił w nocy ale grzeczny więc nic nie marudziłam, w niedzielę byliśmy u teściów na obiedzie i mieliśmy wychodzić i proszę go, żeby mi buty ubrał bo nie ma łyżki do butów a on do mnie z ryjem, ze sama sobie takie wybrałam i on tego robić nie będzie to tłumaczę jak krowie na rowie, ze ciężko mi się schylić bo się duszę a jemu to zwisa i że to ostatni raz jak jestem w ciąży bo on ma dość:confused2: :zawstydzona/y:teściowa przy tym była, opierdzieliła go maksymalnie i m foch wrócilismy do domu poszłam spać i serdecznie miałam dość wszystkiego i ciąży i m bo pracuję i zajmuję się domem jakbym w ciąży nie była a jak go o pomoc proszę to źle:confused2:teściowa do niego wydzwaniała z dalszym opierdzielem i w sumie dopiero wczoraj się pogodziliśmy jak przeprosił - hehe też mu list zapodałam, oby teraz było lepiej:sorry:
dzisiaj pada i ponuro obiad mam z wczoraj bo m ugotował:tak:, właściwie posprzątane korepetycje od 14 i nie mam co robić:sorry:normalnie nuuuudy!!!:-D:-D
A trzeba było w łeb strzelic:-D:-D:-D
Beti nie ty jedna. Mój chłop to mnie w końcu palnie:-D bo taka niedobra jestem:tak:Spać też nie mogę bo jak nie duszności to siusianie albo kopniaki i tak w kółko:sorry: Dziecię moje ukochało całonocne podkopy :-D Mąż mówi że fuczę jakbym była po biegu na setkę:-)ale tak na serio naprawdę mam wrażenie że się duszę i też mam już dość:tak:ale głowa do góry. DAMY RADĘ!!!!!!!!
Jasne że DAMY RADE:-D:-D:-D
jak najbardziej jest to mozliwe :) Aga okolo 17 nam pisala na forum ze sie zle czuje i idzie sie polozyc ... ale o skurczach nic nie wspominala ... o 19.30 dostalam smsa ze chyba sie zbiera do szpitala bo sie cos dzieje a potem juz wiadomosc ze o 20.05 urodzil sie im syn :) wiec ekspresowa sprawa !!!
tak tak bez znieczulenia :)
Zazdrosze:tak:
Moja mama jak wchodze na temat teściowej zawsze powtarza swoje słynne zdanie :

"Wiedzmy nie zmienisz...chyba, że spalisz":laugh2::laugh2:

Kocham moja mamcie za jej poczucie humoru :cool2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja tez dzis nie wyspana:no:Wstałam po 2 siusiu i po drodze zajrzałam do misia ,a on rozpalony jak piec:szok:Normalnie wysiadam juz z tymi chorobami:no:Nie ide narazie do lekarza ,spróbuje domowymi sposobami powalczyc,i powaznie sie zastanawiam nad poszukaniem dobrego homeopaty -spróbowac nie zaszkodzi ,a moze pomóc:tak:
Kaja ty sie dobrze orientujesz w homeopati ,jak bedziesz miała chwilke to napisz mi na czym dokłasdnie polega leczenie homeopatią ,bo ja za bardzo nie wiem:tak:

^Joasia^u mnie kochana przez cala ciaze to na palcach mozna policzyc serduszkowanie:tak: Tylko ze moj T juz nie naciska, wrecz czasem mnie drazni ze nie mysli o tym tylko sama musze sugerowac i wtedy jest mocno zdziwiony:-D Moim zdaniem nie masz powodu do wyrzutow sumienia, tym bardziej ze mialas ciezka noc:no:

roxeen moj maly ostatnio lezal glowka w dol i mam nadzieje ze tak jest nadal bo tez silne kuksance pod mostek dostaje:tak:

patrysia86 czyli w ktorym miesiacu jestem? Ósmym czy juz dziewiatym? Ale ze mnie sierota:zawstydzona/y:

ASIAX moglas wyjsc z komentarzem ze teraz nikt juz nic nie zobaczy:-D:-D A tak na powaznie to najwazniejsze ze wszystko oki;-)

e_milcia wklejone:tak: A to gdzie ja mialam sie podziac jak nie w domu, nawet nie wiesz jaka ulge przezylam jak T powiedzial ze sie zlapala:-D tylko niekoniecznie musial dodawac "o ile jedna byla":sorry: ale nie dopuszczam mysli ze mogloby byc wiecej:no:

Beti81 Ja tez sie raczej nie spotykam z wyrozumialoscia ludzka :no:

roxeen brawo, nalezalo sie babie:tak:

nie piszcie o tych slodkosciach bo mi sie cos chce ale nie wiem co:wściekła/y:

Baby ale produkujecie:szok: Tak się zaczytałam, że obiad mi wystygł :-D Nie doczytałam dokładnie ale mnie za to dziś w Biedronce babka przepuściła :-D Miałam tylko 12 bułek a ona cały kosz ae gościu przed nią z flaszką to już mnie nie puścił :eek: Pewnie musiał klina sobie zapodać :-D Kupiłam dziś kosz na pampersy i na brudne ciuszki. Zadziwiające, że te rzeczy kupiłam za 10zł obydwie. Jednak te sklepy "wszystko po 5zł" czasem się przydają:tak: plecy bolą dalej, byłam na badaniach, już myślałam, że ta od orgazmu mnie zostawi a Ona akurat do mnie przylazła:wściekła/y: Bolało jak skurczybyk. Ciekawe jak wyniki, muszę czekać do czwartku na nie. Tymczasem zabieram się za hałwę i jabłka:-D

eeehh ehh zabieram się do nauki i zabrac się nie moge - a to coś w tv pooglądam, a to gazetke poczytam a to pójde coś do kuchni w szamać a to siedze na BB i tak dzień mi mija hyhy :-) ale jeszcze duuuuuużo czasu chyba zdąrze się wyedukowac do wieczórka - nooo chyba że jakiś ciekawy filma albo serial poleci w tv :-D:-D:-D

własnie dzwoniłam do kolesia z allegro żeby się spytać co z moim łóżeczkiem bo czekam już ponad tydzień i sie okazało że się zapodziało moje zamówienie - co za peszek :wściekła/y: - i w ramach przeprosin dostane prześcieradło - wow zaszaleli :-D
dzisiaj powiedział że wyśle także mam nadzieje że w tym tygodniu na pewno już je dostarcza w moje skromne progi :tak:

reklama
:-DWitajcie brzuchatki:-D

Ja dziś rano zaliczyłam badania i kłuli mnie dwa razy,:-p, bo okazało się ze u mnie w przychodni gdzie robiłam mocz i morfologie, to nie robią odczynu coombsa i musiałam lecieć do szpitala:-) A w szpitalu niemiła niespodzianka, 2 miesiące temu odczyn coombsa kosztował 25 zł, a dziś zapłaciłam za to samo 43zł:shocked2:

Piszecie o obrączkach.... ja już dawno nie nosze, bo paluchy mam opuchnięte jak paróweczki:-p

Bezsenność- już nie pamiętam kiedy przespałam całą noc:-p, a dziś w nocy budziłam się dosłownie co pół godziny, bo samej mi się źle spało, mąż w delegacji - to za dużo miejca w łóżku miałam:-D:-D:-D

Dorcia - masz super teściową:tak: słusznie smyła głowe synkowi, należało mu się:tak:

Paula3- paranoja jakas, ale wymyślają.:no: Jednak, co szpital to obyczaj:sorry:

A rodzić po ludzku??? :-D :-D:-D z opini o swoim szpitalu, gdzie jeszcze pare tygodni temu były artykuły w prasie, że ZZO będzie u nas darmowe, tak teraz się okazuje, że nie robią wogule, nawet płatnych :sorry:Mam nadzieje, że zaczną od nowego roku:-p :-D
A wanna to chyba służy jako eksponat;-):-D:rofl2:

Beti, ale babsztyl, beszczelność ludzka nie zna granic:szok: dobrze zareagowałaś:-D:-D:-D

Joasiu - to może zamienimy się mężami, bo to ja swojego molestuje non stop :-D:-D:-D bo on boi się zrobić krzywde dzidzi:rofl2::-D ktoś mu nagadał jakiś głupot i od tej pory ucieka mi z łóżka:rofl2::-D:-D:-D

Do góry