reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja uzywalam zarowno te wiazane jak i niewiazane.Wprawdzie dzieci nie lubia wiazania,ale jak wyszlam na dwor w zimie to dziecko trze glowka i te niewiazane sie zsuwaly.Wiec wolalam wiazane.

reklama
owlrene ja również wolę wiązane, z tego względu, że się nie zsuwają, w sumie po domu Dawidek nigdy od urodzenia nia miał czapeczek, chyba, że po kąpieli, a wtedy bardziej przydawały mi się bez wiązań czapeczki :) Ale teraz wchodzą w grę tylko wiązane, Dawid szybko potrafi zdjąć czapkę która nie ma zapięć czy wiązań :D

mi juz o tym pepco szwagierka mówila.Jest w sosnowcu więc na pewno przed świetami sie wybiore:-):-)

widze teraz na ich stronie sliczny polarowy kocyk za 9.99 http://www.pepco.pl/artykul/najlepszy-zakup/6
6
6

owlrene ja również wolę wiązane, z tego względu, że się nie zsuwają, w sumie po domu Dawidek nigdy od urodzenia nia miał czapeczek, chyba, że po kąpieli, a wtedy bardziej przydawały mi się bez wiązań czapeczki :) Ale teraz wchodzą w grę tylko wiązane, Dawid szybko potrafi zdjąć czapkę która nie ma zapięć czy wiązań :D
Ja nawet po kąpieli nie zakładałam czapki. W szpitalu tylko zakładali...

Ja planuję kupić coś takiego:
815328684

i oprócz tego może jakiś kocyk bawełniany, bo polarowych mam kilka po Karolku. Mam też rożek i taki śpiworek - becik na zamek. Nie mam natomiast pościeli do łóżeczka i chciałabym kupić jakiś komplet.

Bluberry..a gdzie kupujesz "cos takiego"?:) bo bardzo mi sie podoba:)

acha, my, a raczej ja, zdecydowalam sie w koncu na wózek. Peg perego pliko p3 z gondola navetta. peg perego moim zdaniem sa świetna. Miałam z julkiem spacerówke 2 lata i wszedzie moglam nia wjechac, moglabym ja zrzucic z 3 pietra a nadal by sluzyla, takie mialam wrazenie:happy: poza tym duuzy koszyk na zakupy (dla mnie mega wazna rzecz)..no wiec teraz zostaje mi wyhaczyc gdzies na allegro czy innym ebayu:)

reklama
Do góry