reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
niby mówią,że jak ząbki pózniej wyjdą to będą zdrowsze moja Wiktorcia dostała pierwszego zęba na 9 m-cy a wcale nie ma takich mocnych cała podobna do tatusia to i zęby po nim:sorry: może choć Filiś będzie miał mocniejsze ząbki jak mamusia :tak:

Najukochańsze Cioteczki, dziękujemy Wam za życzenia... jest nam bardzo miło, że pamiętałyście!
bukiet.jpg

chociaż tak podziękuję Wam wszystkim razem...

zauważyłam, że nasze święto rozpoczeło dyskusję o ząbkach... my mamy hurtem, ale co marudzenia i masowania ząbków to nasze...

Wszystkim Kasiom, Kaśkom, Katarzynom sto lat!

a ja idę do lodówki, bo mam dziś imieniny%%%%

wszytskiego najlepszego dla izy mirki i dla kasi:-);-):tak::-D

ankzoc- nie martw sie napewno bedzie lepiej niz bylo ja tez nie wrocilam na swoje stanowisko,, ale narazie ciezko mi ocenix czy jest lepiej bo narazie trwa etap wdrazania...:///

a ja dzis dziewczynki mialam koszmarnyy dzien... poszlam do szefa pogadac o zmiejszenie godzin pracy z powodu tego ze niestety wypadla syt, ze mama moze byc przy malym max. 3 dni wiec musialam zmniejszyc do 24 godzin tygodniowo etat czyli bede godzila 3 dni po 8 godzin.. i to bedzie pon sroda i piatek.. rozmowa z szefem nie nalezala do najprzyjemniejszych,, szef krecil nosem i nie chcial sie na te 3 dni zgodzic najchetniej wg niego tak odczytalam z tego co mowil miedzy slowkami to to zebym sie zwolnila.. a ja ze nie chce bo chce pracowac.. wkoncu sie zgodzill...no i sie u niego rozbeczalam,, wiemz eto dziecinne ale nie potrafilam sie powstrzymac niestety:// ehhh z laska szefow az mi jeden siwy wlos sie pojawil na czubku glowy..:// rozmowa z szefem byla do dupy jesli mozna ja podkreslik ale w sumie osiagnelam to co chcialam bo zwolnic mnie nie moze bo chornia mnie przepisy ale musial postawic na swoim zebym przyszla w pon srode i piatek a chcialam pon wtorek i srode albo pon wtorek i czwartek ale sie nie zgodzil..

Hejka
Kilka dni mnie nie było a tu zaległości...a ja nie lubię wcinać się zanim nie przeczytam wszystkiego poczynając od mojego ostatniego posta..ale to mi zajmie kilka dni..więc nie da rady:no:
Zdążyłam przeczytać o bezzębowcach :-D heh mój też takowy...:tak:
Tsarina
- wszystkiego naj :happy:
Tikanis....buuu...współczuję..co do płaczu to chyba jeszcze nasze hormony nie wróciły do siebie.. Trzymaj się w tej pracy..ale ciekawe, czy rzeczywiście dla szefa to taki problem byś chodziła w takie dni jakie zaproponowałaś..

oj to rozmowa faktycznie nie wypadła najlepiej ale najwazniejsze że z sukcesem i będziesz pracowała 3 dni w tygodniu szkoda tylko że nie te co chciałaś :confused2:

reklama
kobitki mam pytanie karmie raz na dobę z obu cyców czy myślicie że takie karmienie ma sens czy takie mleczko jest coś wartościowe ?

Do góry