reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kobitki mam pytanie karmie raz na dobę z obu cyców czy myślicie że takie karmienie ma sens czy takie mleczko jest coś wartościowe ?
Pewnie, że ma sens..nie tylko posiada wartości ale samo bycie tak blisko mamy dużo daje..:happy::happy: póki masz mleczko to na Twoim miejscu bym dawała cyca nawet jeśli by to oznaczało raz dziennie.

Tikanis Kochana fajnie, że jednak - prawie - osiągnęłaś swój cel! A tym, że się popłakałaś to się nie przejmuj. Mi też często nerwy puszczają i mam z byle powodu łzy w oczach... Najważniejsze, że będziesz pracowała 3 dni w tygodniu. A Ty karmisz Kubusia piersią? Bo się troszkę pogubiłam już kto karmi, a kto nie...:-(

Tsarino wielkie buziole dla Izy Mirki od Cioci Agi i Zofika..dla Ciebie Mamusiu 666 litrów pifffa a dla Izy Mirki....;-) 0,666 l mleka....duzo słonka, zdrówka i zero próchnicy.

Tikanis - przynajmniej pokazałaś ze jesteś wrażliwa, zależy Ci na pracy i może ruszyłaś jego sumienie...

Ja wywaliłam kiedys inny numer...moja szefowa za cos mnie ochrzaniła a ja wziełam telefon i napisałam smsa w którym wyzalałam sie na nią ze jest okropna że mnie wkurza, że mam dosyc jej humorów...itp... i zamiast do Męza wysłałam do Szefowej....:szok::-D

Ja wywaliłam kiedys inny numer...moja szefowa za cos mnie ochrzaniła a ja wziełam telefon i napisałam smsa w którym wyzalałam sie na nią ze jest okropna że mnie wkurza, że mam dosyc jej humorów...itp... i zamiast do Męza wysłałam do Szefowej....:szok::-D
Dobre. Jaka reakcja szefowej?

reklama
:-)Witajcie wszystkie dziewczyny i majowe pociechy.Chciałam się przywitać po bardzo długiej przerwie.Wybaczcie ze nie bende się od razu udziela aktywnie ale mam sporo do nadrobienia.Mam nadzieje ze niektóre z was mnie pamietaja,ale widze rowniez osoby nie znane mi do tej pory.Wszystkich jednak pozdrawiam ,,,ufff,to na tyle jak na pierwsze wejscie.:sorry:
Tsarino buziaczki dla Izy Mirki

Do góry