reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mężuś fajny aIe niunia jak słodziutko wyszła.
W takim przypadku też bym kupiła chodzik. Nie da sie piInowac małej cały czas a nie wiadomo kiedy zacznie chodzic sama.

Chcesz wrócic do palenia? Czy tylko dzisiaj masz ochote zapalic?
Mam ochotę zapalić odkąd rzuciłam... W ciąży nie paliłam, planowaliśmy więc jakoś łatwo poszło. Ale przed ciążą byłam prawdziwym nałogiem, normalnie paczka dziennie!

m&m's dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz!:-)

dobra kochaniutkie ja juz zmykam jutro przed 6 wstaje, 70 min pilates i cosik na brzuch a potem praca wiec tzrymajcie sie mamuski kochane, Waszym skarbeczkom zycze kolorowych snow, niech im sie misie przysnia.

dżizas:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja zasypiam prawie codziennie do szkoły :-p:-p (z Mikołajem). A wstajemy o 8. !!!

A teraz czas na coś szczególnego...
dla naszych 6-miesięczniaków (dzisiejszych i TYCH co cieszą się tą półrocznicą od niedawna) :

Damianek Confi
Wiktorek Owcy
Tomuś Moniki
Majka Ankazoc
Miłoszek Aneteczki

Iza Mirka Tsariny

duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo radości z wyspanych rodziców,
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo dobrego jadła - rajskiego dla podniebienia i brzuszka i wałeczków na nóziach,
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo dobrego humoru i dowcipu niemowlęcego (łaskawego dla mamy i taty),
białych ząbków rządek, nocek przespanych (tych nie-to okazjonalnie),
ciekawskich rączek, nóżek i języka,
i uśmiechu na każdy początek i koniec dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
M&M'S , Twoja spódniczka pewnie weszłaby mi na jedna nogę- ja powinam zamknąć odowkę na łańcuch po obejrzeniu Twoich zdjec.:-)

Do góry