Chcesz wrócic do palenia? Czy tylko dzisiaj masz ochote zapalic?no właśnie, ja karmię dlatego nie palę chociaż bardzo bym chciała.
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcesz wrócic do palenia? Czy tylko dzisiaj masz ochote zapalic?no właśnie, ja karmię dlatego nie palę chociaż bardzo bym chciała.
Mam ochotę zapalić odkąd rzuciłam... W ciąży nie paliłam, planowaliśmy więc jakoś łatwo poszło. Ale przed ciążą byłam prawdziwym nałogiem, normalnie paczka dziennie!Chcesz wrócic do palenia? Czy tylko dzisiaj masz ochote zapalic?
dobra kochaniutkie ja juz zmykam jutro przed 6 wstaje, 70 min pilates i cosik na brzuch a potem praca wiec tzrymajcie sie mamuski kochane, Waszym skarbeczkom zycze kolorowych snow, niech im sie misie przysnia.
Mamstud, brakowało mi Twoich żartów.m&m's dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz!:-)
m&m's dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz!:-)