reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam! grudniowo!
Na początku spóźnione ale szczere życzenia dla Karoli "Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia":tak::-)
Dziewczyny ja ostatnio to się leń zrobiłam,właśnie zjadłam ptysia potem zrobiłam sobie hot-doga a potem zjadłam pomarańcza i nic mi się nie chce.:zawstydzona/y:
Cieszę sie z udanych wizyt ja idę dopiero w piątek więc zobaczymy co gin powie.
Dziewczyny co mam zrobić żeby należeć do grupy styczniówek 2010 tej zamkniętej bo bardzo bym chciał być z wami na bieżąco w razie czego i te fotki widzieć które zamierzacie tam ukryć:-)
Ja dziś jakaś śpiąca jestem tak że po M jak Miłość i po 39 i pół idę spać.
Miłej nocki ciężarówki.

Ostatnia edycja:
reklama
Cóż za uroczy wieczór.... Mąż skręca meble, a ja muszę iść mu po piwko:szok:Bo nosił ciężkie paczki na czwarte piętro biedak;-) Pójdę a co może uda się wysępić ze dwa łyczki:-p

yol_a pisałaś już, że niebezpieczeństwo u wa w szpitalu minęło i cieszę się ,że się nie musisz już tym martwić; właśnie w Faktach też pokazano.
Ten dyrektor ponoć nieźle zarządzał i wyciągnął z długłów szpital - no ale kiepskawo z personelem mu szło ...
Ale wam zazdroszczę, że mebelki wnosicie, pochwal się potem fotkami na wątku z kącikami. Piwko mężowi kup ale więcej niz dwa łyczki nie wolno :-D

yol_a pisałaś już, że niebezpieczeństwo u wa w szpitalu minęło i cieszę się ,że się nie musisz już tym martwić; właśnie w Faktach też pokazano.
Ten dyrektor ponoć nieźle zarządzał i wyciągnął z długłów szpital - no ale kiepskawo z personelem mu szło ...
Ale wam zazdroszczę, że mebelki wnosicie, pochwal się potem fotkami na wątku z kącikami. Piwko mężowi kup ale więcej niz dwa łyczki nie wolno :-D

Wiesz, jak zwykle prawda leży po środku. Ten dyrektor realizował plan naprawczy,który już trwał od pewnego czasu,(trochę nie po polsku piszę)i to nie jest tylko jego sukces, kontrakty podpisał takie, że od sierpnia już nie było planowanych zabiegów, bo nie było kasy. Zwolnił dyscyplinarnie lekarzy, i musiał ich przywrócić, bo na podstawie nieprawdziwych zarzutów.... A lekarze też dają w pióra..... Ja egoistycznie trzymam ich stronę, bo mimo iż dwa razy w zyciu byłam w szpitalu jako pacjent- raz jak się urodziłam, i drugi jak tomka rodziłam, to nie wyobrażam sobie, iż szpital miałby ulec likwidacji:szok:
tu możesz poczytać jak Ci się nudzi:)http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=3697
A meble to dla starszego, żeby młodemu komodę opróznić, my mamy tylko dwa pokoje i dziś wymyśliłam, iż łóżeczko uwiesimy u sufitu:rofl2::cool2::-D

Ostatnia edycja:
Oczywiście szpital musi być i mówi to osoba, która ich nie cierpi ;-) ale przesadna przeca nie jestem ;-):-D
Pewnie masz rację, że prawda leży pośrodku, przeważnie tak bywa. To było do przewidzenia, że jakoś sprawę załatwią bo jak inaczej... no i załatwili.. dyrektora a szpital jest. Dyrektor będzie nowy... ;-) i oby lepszy.

Podwieszane łóżeczka widzałam na allegro - też jestem ciekawa jak to zorganizujecie, więc pochwal się, pochwal ;-)

Absurd z absurdów.
Mamy podpisaną umowę z netią na internet. Rok mieliśmy mieć za darmo. Darmowy internet skończył się 31.08.2009. Więc od października powinniśmy otrzymać rachunki do zapłaty. Wsumie powinny być już dwa rachunki zapłacone i trzeci w drodze. A do tej pory nie dostaliśmy ani jednego. Trzeci raz dzwonimy do netii po to aby wysłali nam rachunek (nie ważne czy drogą internetowa na emaila, czy przez panel użytkownika czy drogą listową).
Właśnie złożyliśmy reklamację, z tytułu nie otrzymywania rachunków. :-D:rofl2: :eek:
Mąż próbuje się od Pani dowiedzieć, czy po uwzględnieniu reklamacji możemy zerwać umowę z tytułu nie dotrzymania warunków przez usługodawcę, bez ponoszenia karnych kosztów. Ale jakoś pani nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie ;-) :-D

Absurd z absurdów.
Mamy podpisaną umowę z netią na internet. Rok mieliśmy mieć za darmo. Darmowy internet skończył się 31.08.2009. Więc od października powinniśmy otrzymać rachunki do zapłaty. Wsumie powinny być już dwa rachunki zapłacone i trzeci w drodze. A do tej pory nie dostaliśmy ani jednego. Trzeci raz dzwonimy do netii po to aby wysłali nam rachunek (nie ważne czy drogą internetowa na emaila, czy przez panel użytkownika czy drogą listową).
Właśnie złożyliśmy reklamację, z tytułu nie otrzymywania rachunków. :-D:rofl2: :eek:
Mąż próbuje się od Pani dowiedzieć, czy po uwzględnieniu reklamacji możemy zerwać umowę z tytułu nie dotrzymania warunków przez usługodawcę, bez ponoszenia karnych kosztów. Ale jakoś pani nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie ;-) :-D

oryginalna reklamacja, pewnie jeszcze takiej nie mieli:-D:-D:-Dmoże ciąg dalszy promocji- drugi rok też gratis

Ja miesiąc temu zamawiałam na alegro bokserki dla męża i przysłali 2 razy, a płaciłam i zamawiałam tylko raz:-D
a tak wogule, to ja się tak nie bawie -czemu nikt nie chciał się pomylić wysyłając mi np. 2 razy te same staniki do karmienia:-p:rofl2:

reklama
Witam wieczornie! Ponadrabiałam trochę zaległości dopiero, bo jakoś cały dzionek zajęta byłam dzisiaj. Mąż pojechał na uczelnię, to miałam trochę spokoju w domu, by zająć się swoją własną pracą, potem zakupy i obiadek jakiś, potem poszłam rodziców odwiedzić i tak zeszło. Jutro z rana na USG jadę do szpitala i już nie mogę się doczekać, aż Malutką zobaczę znowu. ;)

Karoli4 gratulacje, wybacz, że trochę spóźnione. I w ogóle wszystkiego najlepszego Wam gorąco życzę! <3 <3 <3

Tymczasem zmykam z BB. Miłego wieczoru i dobrej nocki wszystkim!

Do góry