reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
witaj i gartuluje zostania sierpnioweczkaDziewczyny, mam córeczkę, ma 5 lat i ma na imie Oliweczka, polecam, a teraz mam nadzieję że będzie chłopczyk - Michałeka jak dziewczynka się nam trafi to nic.... może Nikola albo Nataszka co wy na to???
bardzo mi sie podoba Natasza ale moja siostra ma Natalke wiec nie bardzo tak moge dac :-) a Michalek tez bardzo mi sie podoba 
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
bez sensu , suwaczki z BB a z innych portali róznia sie dniami dlaczego?? na BB mi wychodzi ze mam 4 tyg i 6 dni a na tym co teraz zrobilam to 4 tyg i 3 dni... bez sensu....

Marzenko, rozmawiałam ze specjalistą, jeżeli wiesz, w którym dniu doszło do zapłodnienia, to do liczby dni, które minęły od zapłodnienia dolicz 2 tyg i wszystko będzie się zgadzaćbez sensu , suwaczki z BB a z innych portali róznia sie dniami dlaczego?? na BB mi wychodzi ze mam 4 tyg i 6 dni a na tym co teraz zrobilam to 4 tyg i 3 dni... bez sensu....![]()
buziaki kochana
reklama
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
bez sensu , suwaczki z BB a z innych portali róznia sie dniami dlaczego?? na BB mi wychodzi ze mam 4 tyg i 6 dni a na tym co teraz zrobilam to 4 tyg i 3 dni... bez sensu....![]()
bo ten drugi uwzglednia dlugosc cyklu.
a w ogole oba są takie, ze podaja pelne tygodnie, czyli jesli pisze, ze jest 4 tyg i 3 dni, tzn. ze minely 4 pelne tygodnie i 3 dni, czyli jest to 5. tydzien ciąży (oczywiscie liczac od daty 1. dnia ostatniej miesiaczki)