reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
my też na gruszkach Natalke mieliśmy i małego też u nas zawsze sie sprawdzała sól morska w spraju i Natalak bardzo ładnie po niej psikałą i katar sam schodził:tak:

Moje zdanie jest rónież takie, że gruszka do bani!! Aspirator to świetna rzecz!! Dawid nie płakał przy tym urządzeniu, nawet to lubił, a gruszką można podrażnić nosek, gdy dziecko szarpnie, po za tym płakał przy wciąganiu gruszką, a Aspirator to nic obrzydzającego, nie wciągamy tych flukasów do gardła przecież!! Tylko do tego pojemniczka, dalej jest wkład z gąbki gdzie się wszystko zatrzymuje, a później wystarczy tylko przemyć :)

Ja jeszcze wrócę do tych aspiratrów, są jakieś inne rodzaje niż Nose Frida, obrzydza mnie to wkładanie do ust:zawstydzona/y:, a może gruszka nie jest taka zła, co sądzicie?
U nas gruszka zupełnie sie nie sprawdzała więc tym razem zdecyduje sie na Fride właśnie.A dlaczego obrzydza cię wkładanie do ust? Przecież nie wciagasz fluczków do rurki a tym samym do ust. One są absorbowane do załaczonych filtrów:eek:

frida jest super, nawet teraz jej używam jak Olek ma gęsty katar. Jedyne "ale" to to że wystarczy raz że siągne mu katar i sama jestem chora :sorry: bakterie przelatują przez ten filtr... teraz mężuś mnie wyręcze (w ciąży jestem pod ochorną) :-)

dziewczyny - jak sie brzydzicie to mozecie sprobowac najpierw z gruszka :tak: ale jestem pewna ze 80% z was przekona sie do Fridy tak czy siak :-)
Ze mna tez tak bylo :-p

kamikaa - ty to jestes z tymi zakupami :-D

blueberry - sliczna bluza - naprawde super :tak: tylko ze Tesco mam dosyc daleko niestety wiec pewnie zanim bym tam zawitala to jzu nie byloby nic :szok: Chyab ze jak bede u moich rodzicow na Swieta - moze wtedy skocze z nimi :tak:

Co do smockzow to ja nakupowalam jak glupia, a tu okazalo sie ze Jas w oogle nie uzywal - no moze przez pierwsze 3-4 tygodnie... Wlacznie z pobytem w szpitalu - pielegniark isame sie mnie spytaly czy mam smoczek dla niego i czy moge przyniesc (przez 4 doby byl na oddziale wczesniakow)

reklama
Do góry