reklama

Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Jestem juz w domu i leze w lozku ale brzuchol caly czas cmi. Nie wiem jak sie ulozyc zeby przeszlo... mam nadzieje ze ten bol swiadczy o tym ze dzidzia sobie sciele mile gniazdko 
 i tylko wszystkim na okolo kazuje klepac zdrowaski.... oczywiscie nie mowie o co chodzi
 i tylko wszystkim na okolo kazuje klepac zdrowaski.... oczywiscie nie mowie o co chodzi 
 Taka straszna ochote na nie mialam ze nie moglam sie opanowac

A w pracy to ja tez przezywam horror... nie moge sie skupic jestem strasznie rozkojarzona i "otepiala".... nic mi nie idzie tak jak wczesniej

Kiniusia jak tam zyjesz kobito? Przeszlo Ci cos choc troche?

Marzenixx to chyba tak jak mniecaly czas wydaje mi sie to zbyt piekne
Joamar to tylko pozazdroscic Ci takie bratniej duszy w pracy... ja pewnie powiem dopiero za jakis czas - o ile ginek nie postanowi polozyc mnie na troche....Mam z kim więc naocznie porównywać wszelkie objawy
Paula gratulacje dla kuzynki!!!!Właśnie się dowiedziałam że moja kuzynka urodziła dziś w nocy córeczkę Maję :-):-):-)
Kasiamoz ja w piatek wsunelam caly sloik sledzi w occie z grzybami!!!!Powiedzcie czy w pierwszych miesiącu można już miec takie dziwne smaki.... czepiłam się kwasu z ogórków kiszonych ... pychota
 Taka straszna ochote na nie mialam ze nie moglam sie opanowac Milusia bardzo dziekuje za mile slowa!!!! No i za gratulacjeNawet nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę, obserwowałam wątek "ciąża po 30" i bardzo trzymałam za Ciebie kciuki - najpiękniejsze gratulacje

A w pracy to ja tez przezywam horror... nie moge sie skupic jestem strasznie rozkojarzona i "otepiala".... nic mi nie idzie tak jak wczesniej

Aneczka ja wczoraj mialam 235. I liczac od owu wczoraj byl 3 tydzien 5 dzien.no właśnie, a jak Wasze betki?
Ja wczoraj miałam 1067.
Fiuufiuu GRATULUJE!!!dwa testy z krechami
Puchatka zrobilas mi smaka tym rosolem!!!!!!! A nie mam z czego go ugotowac, maz na basenie!!!!obiadek udało mi się zjeść gotowane udko z kurczaka i rosołek z lanymi kluskami oby tylko to zostało tam gdzie jest

JoannaZofia alez Ci zazdroszcze ze juz moglas widziec swoja Kropeczke!!! U mnie jutro bedzie dopiero 4 tc.zatem TAK - widzieliśmy Dzidzię, jest śliczna i maleńka:-):-):-) widzieliśmy jak serduszko bije (149x na sek!)
Kiniusia jak tam zyjesz kobito? Przeszlo Ci cos choc troche?

Ostatnia edycja: 

Esch te bóle to normalne, mnie wcześniej bardzo bolał brzuch, jajniki, miałam wrażenie, że jest cały spuchnięty, wczoraj już ich nie miałam i wręcz się wystraszyłam. Dzisiaj też nic nie boli, natomiast bóle zastąpiły nudności i tak chyba będzie stale, potem nudności zastąpią spuchnięte nogi i ból krzyża
buziaki

buziaki
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
hej laski, co tam? widze ze humorki raczje dopisuja 
u mnie tez juz teraz dobrze, choc wczoraj bliska mi osoba została zjechana w Teraz My, wiec mi cisnienie skoczyło, bo sie zdenerwowalam. w dodatku dowiezialam sie wracajac ze szkoły, ze mojej mamy siostra umarła w nocy , wiec znow kłocie w klacie. ale damy rade, mimo ze ciagle cos pod wiatr..
, wiec znow kłocie w klacie. ale damy rade, mimo ze ciagle cos pod wiatr..
musze szykowac sily na Wielki Dzien czyli jutro, kiedy to mam wizyte u gina.

u mnie tez juz teraz dobrze, choc wczoraj bliska mi osoba została zjechana w Teraz My, wiec mi cisnienie skoczyło, bo sie zdenerwowalam. w dodatku dowiezialam sie wracajac ze szkoły, ze mojej mamy siostra umarła w nocy
Joanna Zofia
Zaangażowana w BB
trzymam kciuki mocno! oby słychać było mocne serduszko! :-)
Eschenbach
Martuska to bedziemy z niecierpliwoscia czekac na wiesci z wizyty!!!musze szykowac sily na Wielki Dzien czyli jutro, kiedy to mam wizyte u gina.
Milusia do tej pory mialam klocie, na zamien raz po lewej, raz po prawej stronie (mniej wiecej jak podczasn owu). A dzis cale podbrzusze pobolewa... ale skoro Kropeczke znajduje sobie miejsce na mieszkanie nto niech boli.... byle by tylko dobre lokum sobie urzadzila

martuśka85
obiecuje relacje najszybciej jak sie da, nie martwcie sie  )
)
a dzis sie niechcacy wygadalam 2 kolezankom, mam nadzieje ze nie wyplotkuja zanim zrobimy Wigilijna niespodzianke rodzicom

a dzis sie niechcacy wygadalam 2 kolezankom, mam nadzieje ze nie wyplotkuja zanim zrobimy Wigilijna niespodzianke rodzicom
taa wigilia to w tej chwli najlepszy czas na powiadomienie odziny. no wiec ja z moim J. postanwilismy poinformowac jego stne w dosc nietypowy sposob. kupujemy kolorowe t-shirty na kazdym z nich piszemy: "super babcia", "super dziadek", super ciocia', "super wujek" i wreczymy to rodzinie podczas wigilijnego sniadania- na kolacji wigilijnej bedzie tez dalsza rodzina,a wolimy najpierw poinformowac blizsza. a wy jak to wykonacie?

Eschenbach
Fiuufiuu fajny pomysl z tymi podkoszulkami. My na razie wstrzymamy sie z informowanie... moze na dzien babci/dziadka powiemy (u mnie to bedzie prawdopodobnie 10 tc)... ale na pewno jeszcze nie teraz... to za wczesnie dla mnie jeszcze :-(
A jutro moj suwaczek zmieni sie w takiego malego "konika"!!!

A jutro moj suwaczek zmieni sie w takiego malego "konika"!!!
reklama

martuśka85
trzymam kciuki mocno! oby słychać było mocne serduszko! :-)
hehe, dzieki. oby, chociaz szczerze mowiac nie wiem nawet czy maja tam usg na stanie czy dopiero skierowanie dostane
ok :]. mam na rano, takze przed poludniem powinno byc info.Martuska to bedziemy z niecierpliwoscia czekac na wiesci z wizyty!!!
Fiuufiuu fajny pomysl z tymi podkoszulkami. My na razie wstrzymamy sie z informowanie...
ano fajny, fajny
 . ale to jeszcze nie jest wersja ostateczna, caly czas myslimy
. ale to jeszcze nie jest wersja ostateczna, caly czas myslimy  . co o tym sądzicie?
. co o tym sądzicie?Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 10
- Wyświetleń
- 10 tys
- Odpowiedzi
- 24
- Wyświetleń
- 7 tys
- Odpowiedzi
- 58
- Wyświetleń