reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ciasto drożdzowe...........................mniam aż sie głodna zrobiłam:tak::tak::tak::tak:
uwielbiam takie wypieki

a co do dzidziusia to ja bardzo chcę m też tylko przeraża mnie brak pieniędzy, w tej chwili ledwo ciągniemy od wypłaty do wypłaty a co dopiero maluch w domu, który nie oszukujmy się sporo kosztuje

reklama
oj to prawda:tak::tak::tak:
kochane a co kupujecie swoim połówką pod choinkę????
wyisałyście już kartki ś,wiąteczne????
Mój dostanie sygnalizatory elektryczne na ryby, nową duuużą myszkę do kompa, no i może podbierak, zależy jak z kasą się wyrobię...
Kartek nie wysyłam odkąd się wyprowadziłam od rodziców...

a co do dzidziusia to ja bardzo chcę m też tylko przeraża mnie brak pieniędzy, w tej chwili ledwo ciągniemy od wypłaty do wypłaty a co dopiero maluch w domu, który nie oszukujmy się sporo kosztuje
Znam ten ból nam nie starcza od do i szlak mnie trafia jak mi mówią-wychowuje się jedno wychowa się drugie:wściekła/y:. Wychowa może i tak, ale nakarmi???

To fakt dzieci kosztują:tak::tak::tak:
agunia a te wypieki no zabiję zaraz chyba umrę z głodu:szok:aa śniadanie dodam jadłam o 8:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja pietruszce chcę kupić zegarek wiem jedno musi być na pasku nie elektroniczny a i pasek musi być skórzany i brązowy:szok:no i z moimi funduszami to tak do 70 zł mam nadzieję że coś w jakimś sklepiku znajdę bo w tych butikach zegarmistrzowskich albo jubilerskich w galeriach to ceny:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a kartki ja zawsze tak 10-12 wysyłam więc muszę kupić wreszcie i wysłać bo jak się będe ociągała to pewnie dojdą w lutym:rofl2:

:tak::tak::tak::tak::tak::-D

oj kochana wspolczuje!a nie wywalilo Ci migdalow?
tantum werde,do tego plukanie sola
a taki poranke potrafi czlowieka zdrowo wkur.....

oj czepiasz sie szczegolow:rofl2:
moja klawaitura nie zawsze laczy i nieraz cuda wychodza

jeszcze siuski to ok,a co z grubsza robota?
zbiram na szufelkę:eek: uwielbiam to:eek::sorry::sorry::sorry::sorry:
pomysłowe i nie trzeba latać po schodach czy deszcz czy śnieg to siedzisz w ciepłym domku a piesek sam się obsługuje:-D:-D:-D:-D

święta racja bo to niezwykle ważne zdanie:tak::tak::tak::tak::tak:

to miałaś niezły poranek:szok::szok::szok::szok:współczuję, bez sensu budzić sie tylko po to żeby wyłączyć budzik, ja często zapominam swój wyłączyć i wyje w sobote o 5 rano:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

moja mama jest już na stole:-(
:-D:-Dwłaśnie ide wysłac Ci paczuszkę:-p:-p:-p

SĘDZIA: Czy przyznaje się pani do zabicia męża?
OSKARŻONA: Zabicia? To była raczej eutanazja, akt łaski. Od wielu miesięcy obserwowałam jak mój mąż, całymi dniami, objadając się, wegetuje przed telewizorem, a tego wieczoru, podczas transmisji meczu, wyraźnie poprosił, a nawet krzyczał, bym mu pomogła.
SĘDZIA: A co konkretnie powiedział?
OSKARŻONA: Strzelaj, *****, strzelaj!

:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Moja to samo :tak:

Cisto drożdżowe z masełkiem i kawka z mleczkiem:-p pycha :-p A pomyśleć, ze kiedyś nie lubiłam takich rzeczy, ale była wtedy szczupła :szok::sorry:
mi też Anaconda smaka zrobiła.....

hm.. a na drożdzowe Ty:-D:-D:-D

ja lubilam zawsze- i byłam szczupła:eek: a teraz cokolwiek nie zjem to zaraz mi brzuch wywala:eek::eek::eek: i ćwicenia jakoś już ne badzo pomagają:eek::eek:

ciasto drożdzowe...........................mniam aż sie głodna zrobiłam:tak::tak::tak::tak:
uwielbiam takie wypieki

:-p:-p no niestety dzieciatka to spory kosz same pieluchy ile kosztuja a gdzie reszta:szok:
No to teraz wszyskie mamy kałużę śliny koło klawiatury :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
i tu masz racje a ja jeszcze nic nie jadlam:sorry:
To fakt dzieci kosztują:tak::tak::tak:
agunia a te wypieki no zabiję zaraz chyba umrę z głodu:szok:aa śniadanie dodam jadłam o 8:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja pietruszce chcę kupić zegarek wiem jedno musi być na pasku nie elektroniczny a i pasek musi być skórzany i brązowy:szok:no i z moimi funduszami to tak do 70 zł mam nadzieję że coś w jakimś sklepiku znajdę bo w tych butikach zegarmistrzowskich albo jubilerskich w galeriach to ceny:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a kartki ja zawsze tak 10-12 wysyłam więc muszę kupić wreszcie i wysłać bo jak się będe ociągała to pewnie dojdą w lutym:rofl2:
no to fajowy prezencik napewno cos znajdziesz Wiadomo trzeba sie nachodzic:eek:
zbiram na szufelkę:eek: uwielbiam to:eek::sorry::sorry::sorry::sorry:
:-D:-Dwłaśnie ide wysłac Ci paczuszkę:-p:-p:-p

:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

mi też Anaconda smaka zrobiła.....

hm.. a na drożdzowe Ty:-D:-D:-D

ja lubilam zawsze- i byłam szczupła:eek: a teraz cokolwiek nie zjem to zaraz mi brzuch wywala:eek::eek::eek: i ćwicenia jakoś już ne badzo pomagają:eek::eek:

cwiczenia sa po to zeby uformowac sylwetke czyli pozbyc sie nadmiaru tkanki tluszczowej a potem tylko rzezba miesni.Kosci nietsty nie da sie poprzesuwac.A robilas cwiczenia Kelega czy jak to sie tam pisze -po porodzie?

reklama
bo dzieci są szybkie:-D:-D:-D:-D
mi Antocha zrobił rano kipisz w szufladzie z majtkami i stanikami zakładał to sobie na głowę i był szczęśliwy:-D

no to ladnie:))
Laura tez rok temu lubiala mi w szafkach szpacic.Wyciaganie bylo dla niej mega zabawa gorzej jak kazalam jej to wkladac:-D
Kiedys byli u nas goscie a ta z moimi majtkami w rece:szok: ale obciach.Szybko wizelam jej z reki i schowalam:-D:-D

Do góry