Cześć dziewczyny
że to moje dziecko nie może pospać dłużej
jak nie jedno skacze w brzuszku i mnie budzi to zaraz drugie przychodzi dobrze że młoda się puzzlami zajęła mogę poczytać ;-)
Agagsm miłych zakupów bez tłoku ludzi ;-)
E_milcia u mnie też gdzieś całą noc ktoś jazgotał a o 3:00 sobie włączyli muzykę co za ludzie
córa mi się obudziła i mówiła że jej muzyka przeszkadza 
Kacha trzymam kciuki za małą i dużo sił dla jej rodziców :-(
Lilka ja też nie wiem jaką moja ma wagę może przed przy porodzie mi wyliczą
A ja pierników nie piekę
u nas w pracy zrobią to za mnie ;-)ja tylko odbiorę i udekoruję nie będę się przemęczać jak mają pyszne ;-)tylko mam nadzieje ze będą 
co do terminu to ja też miałam @ różnie a termin mam ustalony według nie i tak dziecko samo zadecyduje kiedy chce wyjść ;-)
Emilcia 011 ja akurat nie biorę żadnego ale jak Ci gin nie każe brać to się nie zamartwiaj
Kubiaczka później są też i te gadżety na nogi w tym łóżku
bo jak mnie szyli to musiałam nogi na tym mieć 

Kaja fajnie że jest lepiej
Ja dziś w planach pranie ciuszków myślałam że mam koniec a mi siostra nawiozła wczoraj dodatkową stertę
potem ogarnianie z grubsza pokoi ;-)
że to moje dziecko nie może pospać dłużej

Agagsm miłych zakupów bez tłoku ludzi ;-)
E_milcia u mnie też gdzieś całą noc ktoś jazgotał a o 3:00 sobie włączyli muzykę co za ludzie

Kacha trzymam kciuki za małą i dużo sił dla jej rodziców :-(
Lilka ja też nie wiem jaką moja ma wagę może przed przy porodzie mi wyliczą

A ja pierników nie piekę

co do terminu to ja też miałam @ różnie a termin mam ustalony według nie i tak dziecko samo zadecyduje kiedy chce wyjść ;-)
Emilcia 011 ja akurat nie biorę żadnego ale jak Ci gin nie każe brać to się nie zamartwiaj

Kubiaczka później są też i te gadżety na nogi w tym łóżku

Kaja fajnie że jest lepiej

Ja dziś w planach pranie ciuszków myślałam że mam koniec a mi siostra nawiozła wczoraj dodatkową stertę