reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć dziewczyny

że to moje dziecko nie może pospać dłużej:sorry: jak nie jedno skacze w brzuszku i mnie budzi to zaraz drugie przychodzi dobrze że młoda się puzzlami zajęła mogę poczytać ;-)

Agagsm miłych zakupów bez tłoku ludzi ;-)
E_milcia u mnie też gdzieś całą noc ktoś jazgotał a o 3:00 sobie włączyli muzykę co za ludzie :wściekła/y:córa mi się obudziła i mówiła że jej muzyka przeszkadza :sorry:

Kacha trzymam kciuki za małą i dużo sił dla jej rodziców :-(

Lilka ja też nie wiem jaką moja ma wagę może przed przy porodzie mi wyliczą :tak:

A ja pierników nie piekę :no:u nas w pracy zrobią to za mnie ;-)ja tylko odbiorę i udekoruję nie będę się przemęczać jak mają pyszne ;-)tylko mam nadzieje ze będą :sorry:

co do terminu to ja też miałam @ różnie a termin mam ustalony według nie i tak dziecko samo zadecyduje kiedy chce wyjść ;-)

Emilcia 011 ja akurat nie biorę żadnego ale jak Ci gin nie każe brać to się nie zamartwiaj :sorry:

Kubiaczka później są też i te gadżety na nogi w tym łóżku :tak:bo jak mnie szyli to musiałam nogi na tym mieć :sorry::tak:

Kaja fajnie że jest lepiej :tak:

Ja dziś w planach pranie ciuszków myślałam że mam koniec a mi siostra nawiozła wczoraj dodatkową stertę:sorry:potem ogarnianie z grubsza pokoi ;-)

reklama
Czołem dziewczynki :)

Noo powiedzmy że się wyspałam :) musze chyba tylko przytargac sobie pod samo łózko kibelek co bym tyle nie musiała latać hihi :tak:

Dzisiaj na szczęście obyło się bez żadnych dziwnych snów - także nie musze wyzywac Męża że znowu sie z kimś całuje !!

wczoraj jakoś doczekałam do walki Pudzianka i maaaasakra jak pozamiatał tamtego Najmana hahaha nie mogłam się przestać śmiac przez 30 min !! nie chciałąbym oberwać od nieg - nikt chyba by nie chciał :-D - ale udowodnił facet że z mistrzem świata się nie wojujue :tak:

lece jeszcze chwile poleżeć, czekam aż siorka przyjedzie i bierzemy się wkońcu za pierniki !! juuuhuuuuu - ale będe wcinać - juz się ślinie !

aga mi tez się samotne batoniki pokończyły - własnie ostatnią pronceskę wszamałam do kawusi na śniadanko - nie ma jak to pożywne śniadanko :laugh2: musze też na jakieś zapasy sie wybrać bo bez słodkiego to dzień stracony jak dla mnie :tak:

Miłego dzionka życze i ......... w żadnym wypadku nie zaczynac mi rodzić !! niuu niuuu :no:

oooooooooooooo a mi ise dzisiaj suwaczek przesunął i zaczynam 38 tydzień - normalnie zaczynam się bać !!! :szok:

Witam serdecznie!
Dziś mi jeszcze lepiej, wyspałam się super, brzuszek nie boli - rewelacja. Korci mnie coś porobić ale całej rodzinie obiecałam, że będę uważać i samej sobie też i muszę się postarać dotrzymać słowa ;-)
emilcia - no ale masz sąsiadów, nie trzeba było policji wezwac ?
Paulinaa - ja uwielbiam palić w kominku ale oczywiście jak mam pięknie przygotowane drzewo bliziutko i nie muszę się męczyć, uwielbiam widok ognia w kominku - tylko chwila..... gdzie ten śnieg, miał być dzisiaj... ;-)
yol_a udanego pieczenia ja też może dziś jeszcze coś upieke - tyle chyba mi wolno :-D
Karoli - tylko nie biegaj za szybko :-D
Dorciaa - widzę, że u ciebie też kuchenne prace w pełni ;-)
kacha_wawa - biedne maleństwo, przekaż tam na forum, że tu też trzymamy kciuki, znam wiele dzieci z ZD, większość nie ma poważnijeszych problemów ze zdrowiem ale niestety są też wyjątki. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze ;-) i ty też się trzymaj ;-)
Gosia - miłych porządków o ile tę czynność można zaliczyć do przyjemnych

O matko ktoś chce jednak rodzić przed świętami????:eek:
Szok, a ja cały czas myślę iż mam dużo czasu:cool2:
kaja a u nas śnieg pada:-)tylko mizerny taki jakiś:-(

reklama
Do góry