Klara M
Fanka BB :)
Beti no pogadaj z Violcikiem co do terminu.....no no....
A co do oksytocyny ja się też boję ale nie ze względu na ból tylko no właśnie ze wzgl na moją bliznę po cc...koleżanka która rodziła dołem po cc mówiła, że nie mogli jej właśnie podac oksytocyny ze względu na to i musiała się męczyć choć na poczatku sama o oxytocynę błagała....
anetrix a jak to jest jak gin chce mi podać oksy...a potem ciach... mówi ze kilka skurczy i mnie potnie.... co ty o tym myślisz czy wtedy też jest zagrożenie pęknięciem....?
chce z nim pogadać, ale też się już na samą myśl boję...że powie znowu "nie czytaj"
edit bo zapomniałam napisać...
dorcia ale ślicznie u Ciebie
A co do oksytocyny ja się też boję ale nie ze względu na ból tylko no właśnie ze wzgl na moją bliznę po cc...koleżanka która rodziła dołem po cc mówiła, że nie mogli jej właśnie podac oksytocyny ze względu na to i musiała się męczyć choć na poczatku sama o oxytocynę błagała....
anetrix a jak to jest jak gin chce mi podać oksy...a potem ciach... mówi ze kilka skurczy i mnie potnie.... co ty o tym myślisz czy wtedy też jest zagrożenie pęknięciem....?
chce z nim pogadać, ale też się już na samą myśl boję...że powie znowu "nie czytaj"
edit bo zapomniałam napisać...
dorcia ale ślicznie u Ciebie
Ostatnia edycja:

:-( Poza tym byłam na pobraniu krwi i franca tak mnie ukłuła, że dosłownie dziurę mi zrobiła, potem krew nie chciała przestać lecieć i pobrudziłam bluzkę a była nowa

jejć normalnie kobitki ja się niektórym wam tu dziwie bo jesteście już w 38 tc a niechcecie(bynajmiej nie robicie aby już rodzić)a ja tu bym była szcześliwa i tak jak BLACK już tulić chciałabym dzieciątko
nop nic dobra-nie ma co panikowac tylko trzeba normalnie funkcjonowac-ale mi sie zrymowalo;-)