reklama
wiem wlansie
najpierw napisalam potem przeczytalam uwaznie ;p
kurde
6 kanapek z dzemem ! nie mow ze z truskawkowym albo z czarnej porzeczki
a wlasnie ! polecacie jakis dzem ?? i jaka ilosc mozna go zjesc ?
dzem niskosłodzony 3 łyżeczki na 1ww
wiem wlansie
najpierw napisalam potem przeczytalam uwaznie ;p
kurde
6 kanapek z dzemem ! nie mow ze z truskawkowym albo z czarnej porzeczki
a wlasnie ! polecacie jakis dzem ?? i jaka ilosc mozna go zjesc ?
ja w ciazy jadłam chleb deskowy z dżemem brzoskwiniowym - pół łżeczki na kanapkę i do tego kawa z mlekiem !! nie podnisiło mi cukru

mdmd - masz rację .. ale wolałabym nie być w górnej granicy normy

gabrielka1308
Fanka BB :)
CZeść |Dziewczynki
Iza daj znać jak wyniki po obciążeniu??? Jestem bardzo ciekawa
My już dzisiaj do domku
pewnie troche to jeszcze potrwa wiec pomyslalam ze skorzystam z okazji i napisze, wyniki plytek wczorajszy u Malego 217 wiec rosna i to wlasnie tak mialo byc
jemu mierzyli cukry przez dwie doby i ja mialam sobie mierzyc przez 2 doby pozniej czyli od wczoraj mierze ale dla samej siebie - jak jeszcze mam czas, nad czczo 96, po sniadaniu zupa mleczna, 2,5 kromki zx kurczakiem i 2 kubki kawy z mlekiem zbozowej i jablko, full wypas
102 wiec chyba normy sa juz ok, bede mierzyc z czystej ciekawosci a o normach Iza nic mi nie mowili. Nadal mam diete cukrzycowa w szpitalu, ale na obiad dostane tylko zupe bo juz wychodzimy.
Mdmd po 2 h mierzylam cukry od porodu i od porodu od razu odstawilam insuline, pani doktor pytalam to z insulina w tym szpitalu jest tak ze po porodzie zmniejszaja o polowe, ze wzgledu na to ze mialam tylko 2j to odstawilam calkiem:-)
Rybka a to Twoje cisnienie to rzeczywiscie niskie, Pytalam Ciebie czy nie mozesz pic kawy??? A i proponuje moze pomyslaisz o nowym zawodzie WROZKA;-);-);-)
Assica ja nie mam żadnych norm juz co do cukrow.
Mgielka trzymam kciuki:-) bardzo mocno trzymamy
Aga jak tam u Ciebie? A co do forum to mozecie sobie mnei wyobrazic ze zamiast drzemac z maluym to siedze przy komp i nadrabiam wqasze zaleglosci hihi:-):-):-)
Wiecie co u MArii????
Emka sfolguj troszke z jedzeniem! Tak nie mozesz

Lepiej nadrabiaj woda a powoli ucz sie swojego organizmu bo z tego co piszesz to te posilki ktore jesz to ja bym je dzielila , mialam bardzo rygorystyczna diete.
Moje drozdzowki sa juz zakupione, przyjada po nas

Iza daj znać jak wyniki po obciążeniu??? Jestem bardzo ciekawa
My już dzisiaj do domku

Mdmd po 2 h mierzylam cukry od porodu i od porodu od razu odstawilam insuline, pani doktor pytalam to z insulina w tym szpitalu jest tak ze po porodzie zmniejszaja o polowe, ze wzgledu na to ze mialam tylko 2j to odstawilam calkiem:-)
Rybka a to Twoje cisnienie to rzeczywiscie niskie, Pytalam Ciebie czy nie mozesz pic kawy??? A i proponuje moze pomyslaisz o nowym zawodzie WROZKA;-);-);-)
Assica ja nie mam żadnych norm juz co do cukrow.
Mgielka trzymam kciuki:-) bardzo mocno trzymamy
Aga jak tam u Ciebie? A co do forum to mozecie sobie mnei wyobrazic ze zamiast drzemac z maluym to siedze przy komp i nadrabiam wqasze zaleglosci hihi:-):-):-)
Wiecie co u MArii????
Emka sfolguj troszke z jedzeniem! Tak nie mozesz

Moje drozdzowki sa juz zakupione, przyjada po nas

Gabrielka
ja kawy nie piję od maja wcześniej 3-4 dziennie a teraz sam zapach mnie odrzuca

ja zawsze miałam niskie ciśnienie a ten lek jeszcze je obniża a podnosi cukry ale dziś jest ok

fajnie że już do domku zmykacie
dbajcie o siebie
i poprosze o jedną drożdżówkę za mnie
ja się na wigilię najem

mam na ten dzień zmienioną dietę i insulinę

już tylko 8dni
ja kawy nie piję od maja wcześniej 3-4 dziennie a teraz sam zapach mnie odrzuca

fajnie że już do domku zmykacie

dbajcie o siebie
i poprosze o jedną drożdżówkę za mnie
ja się na wigilię najem

odebrałam właśnie wyniki glukozy 75g
na czczo 84 mg/dl
po 1h 153mg/dl
po 2h 162mg/dl
dziewczyny pomóżcie...mam tą cukrzyce czy nie?![]()
gosia na moje tak

reklama