reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
wiem wlansie
najpierw napisalam potem przeczytalam uwaznie ;p
kurde
6 kanapek z dzemem ! nie mow ze z truskawkowym albo z czarnej porzeczki :wściekła/y:
a wlasnie ! polecacie jakis dzem ?? i jaka ilosc mozna go zjesc ?

ja w ciazy jadłam chleb deskowy z dżemem brzoskwiniowym - pół łżeczki na kanapkę i do tego kawa z mlekiem !! nie podnisiło mi cukru :) albo jadłam na II sniadanie serek ziarnisty z pół łyeczki tego dzemu i tez było ok :-D to były moje małe słodkie radosci :tak:

mdmd - masz rację .. ale wolałabym nie być w górnej granicy normy :sorry:

CZeść |Dziewczynki

Iza daj znać jak wyniki po obciążeniu??? Jestem bardzo ciekawa

My już dzisiaj do domku:-D pewnie troche to jeszcze potrwa wiec pomyslalam ze skorzystam z okazji i napisze, wyniki plytek wczorajszy u Malego 217 wiec rosna i to wlasnie tak mialo byc:-D jemu mierzyli cukry przez dwie doby i ja mialam sobie mierzyc przez 2 doby pozniej czyli od wczoraj mierze ale dla samej siebie - jak jeszcze mam czas, nad czczo 96, po sniadaniu zupa mleczna, 2,5 kromki zx kurczakiem i 2 kubki kawy z mlekiem zbozowej i jablko, full wypas:-p 102 wiec chyba normy sa juz ok, bede mierzyc z czystej ciekawosci a o normach Iza nic mi nie mowili. Nadal mam diete cukrzycowa w szpitalu, ale na obiad dostane tylko zupe bo juz wychodzimy.

Mdmd po 2 h mierzylam cukry od porodu i od porodu od razu odstawilam insuline, pani doktor pytalam to z insulina w tym szpitalu jest tak ze po porodzie zmniejszaja o polowe, ze wzgledu na to ze mialam tylko 2j to odstawilam calkiem:-)

Rybka a to Twoje cisnienie to rzeczywiscie niskie, Pytalam Ciebie czy nie mozesz pic kawy??? A i proponuje moze pomyslaisz o nowym zawodzie WROZKA;-);-);-)

Assica ja nie mam żadnych norm juz co do cukrow.

Mgielka trzymam kciuki:-) bardzo mocno trzymamy

Aga jak tam u Ciebie? A co do forum to mozecie sobie mnei wyobrazic ze zamiast drzemac z maluym to siedze przy komp i nadrabiam wqasze zaleglosci hihi:-):-):-)

Wiecie co u MArii????

Emka sfolguj troszke z jedzeniem! Tak nie mozesz:wściekła/y::no::no: Lepiej nadrabiaj woda a powoli ucz sie swojego organizmu bo z tego co piszesz to te posilki ktore jesz to ja bym je dzielila , mialam bardzo rygorystyczna diete.

Moje drozdzowki sa juz zakupione, przyjada po nas:-D:-D:-D

Gabrielka

ja kawy nie piję od maja wcześniej 3-4 dziennie a teraz sam zapach mnie odrzuca:eek::eek::eek: ja zawsze miałam niskie ciśnienie a ten lek jeszcze je obniża a podnosi cukry ale dziś jest ok:tak::tak::tak:

fajnie że już do domku zmykacie:-D

dbajcie o siebie

i poprosze o jedną drożdżówkę za mnie

ja się na wigilię najem :tak::tak::tak: mam na ten dzień zmienioną dietę i insulinę:tak::tak::tak: już tylko 8dni

reklama
Do góry