reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Może jednak bez tego Fenka nie będzie tak źle? W każdym razie tego Ci życzę. Ja chyba będę go jednak brać do samego końca :cool:.
tzn w sumie ja sie juz tego nie boje, co zacznie sie dziac nawet jutro ,bo juz 38tc skonczony takze niech sie dzieje co chce ;-)
gorsza opcja byloby dla mnie branie fenka jeszcze, bo poprostu pomimo,ze dawke mam juz zmniejszona, czasem zdarza się,że koszmarnie sie czuję po wzięciu tabletki a i dziecka mi szkoda, bo skoro mnie tak telepie to i ona nie czuje sie pewnie najlepiej:-(

a tak sobie mysle, bo jak Dafi jest w szpitalu, czy jakies papu daja? ;-)
chociaz pewnie sie nie chce od kroplowek....
no ale jakbym miala byc caly dzien naczczo to sie bardzo oslabie :tak:
jak ja byłam to dziewczyna nawet pić nie pozwali, bo w razie szybkiej akcji z cesarka bylby problem z podaniem znieczulenia:szok:

NO normalnie dostalam paczke :) Kurde zamowilam Fifolowi stroj mikolaja :) Jaki on bedzie cudny swiety mikolaj :-D:-D:-D Zrobie dla familii niespodzianke ,jak juz przyjada wszyscy na wigilie do mamy my z Fifolem wyjdziemy i przebierzemy sie w stroj :) a pozniej wejdziemy i kazdy bedzie go Podziwial a w tym tez tatus :) he he taka niespodzinke mamy !

NO jak sie tylko obudzi z tajniaka go ubiore i przymierze mu to :) !!!!!

SUPER:-D:tak:

Zrobie :tak: nie ma problemu !

Kurde pod koniec stycznia chcemy chrzcic malego ( bo tylko wtedy babki beda w Polsce )a w maju komunia Patryka wiec troszke poplyniemy z siankiem ale co tam !

znalazlam taki stroj ,co sadzicie ? NO nie widze malego w betach z atlasu bo wogole mi sie to nie podoba ! wiec chaialm cos innego co by moje dziecko slicznie wygladalo i znalazlam cos takiego !

Chrzest, ubranko Elegancik beż r. 62 (837560563) - Aukcje internetowe Allegro

a do tego chce kupic taki plaszczyk

Chrzest, płaszczyk Kawalera r. 62 Carpe Diem (842603487) - Aukcje internetowe Allegro

Wszystko cieplutkie z polaru chyba bedzie elegancko wygladal co ???

EEEEE ŚWIETNE TE CIUSZKI ! też nie znosze tych z atłasu-strasznie tandentne są !:tak:

reklama
a ja pierwszy raz od trzech miesięcy chyba wsiadłam w samochód, bo mam dosyć wiecznego się proszenie mojego o wszytsko po 100razy i powiem szczerze,że nie łatwo sie jeździ z takim brzuchalem :tak:

Do góry