G
Georgina
Gość
Hehe, dobre. Nas to też czeka, ale nie na balkonie;-)1 weradnowani za nami:-)
Ciekawe jak wyglądałam z wózkiem na balkonie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe, dobre. Nas to też czeka, ale nie na balkonie;-)1 weradnowani za nami:-)
Ciekawe jak wyglądałam z wózkiem na balkonie![]()
tzn w sumie ja sie juz tego nie boje, co zacznie sie dziac nawet jutro ,bo juz 38tc skonczony takze niech sie dzieje co chce ;-)Może jednak bez tego Fenka nie będzie tak źle? W każdym razie tego Ci życzę. Ja chyba będę go jednak brać do samego końca.
jak ja byłam to dziewczyna nawet pić nie pozwali, bo w razie szybkiej akcji z cesarka bylby problem z podaniem znieczuleniaa tak sobie mysle, bo jak Dafi jest w szpitalu, czy jakies papu daja? ;-)
chociaz pewnie sie nie chce od kroplowek....
no ale jakbym miala byc caly dzien naczczo to sie bardzo oslabie![]()
Asia co my byśmy bez ciebie zrobiłyNIe zostaniesz ja nawet z Fifolem na rekach a jestem z Wam - to juz choroba ahhah
NO normalnie dostalam paczkeKurde zamowilam Fifolowi stroj mikolaja
Jaki on bedzie cudny swiety mikolaj
Zrobie dla familii niespodzianke ,jak juz przyjada wszyscy na wigilie do mamy my z Fifolem wyjdziemy i przebierzemy sie w stroj
a pozniej wejdziemy i kazdy bedzie go Podziwial a w tym tez tatus
he he taka niespodzinke mamy !
NO jak sie tylko obudzi z tajniaka go ubiore i przymierze mu to!!!!!
Zrobienie ma problemu !
Kurde pod koniec stycznia chcemy chrzcic malego ( bo tylko wtedy babki beda w Polsce )a w maju komunia Patryka wiec troszke poplyniemy z siankiem ale co tam !
znalazlam taki stroj ,co sadzicie ? NO nie widze malego w betach z atlasu bo wogole mi sie to nie podoba ! wiec chaialm cos innego co by moje dziecko slicznie wygladalo i znalazlam cos takiego !
Chrzest, ubranko Elegancik beż r. 62 (837560563) - Aukcje internetowe Allegro
a do tego chce kupic taki plaszczyk
Chrzest, płaszczyk Kawalera r. 62 Carpe Diem (842603487) - Aukcje internetowe Allegro
Wszystko cieplutkie z polaru chyba bedzie elegancko wygladal co ???
Moja Mama mi mówiła,że za jej czasów takie metody się stosowało, czyli 30lat temu i niby pomagałoDziewuchy jak myslicie ..jak wypije olejek rycynowy to znajde sie na porodówce czy nie?![]()
lubie takie szydelkowe klimaty chociaz butki troche dziwnie wygladaja
KOMPLET DO CHRZTU Śnieżka Perełki ABRAKADABRA (853283109) - Aukcje internetowe Allegro