Oj Macy kochana jak bys zobaczyła te moje podłogi to byś do piątku nie czekała na męża z tymi ćwiczeniami heheh Jeszcze trochę i zapomnę jaki ma kolorOd piątku będziemy trenowac szyjkę
Oj mrozik jest cudowny na dobre samopoczucie - nie żeby marznąc nie wiadomo ile, ale krótki spacer jest super!! Polecam dziewczynom na złe samopoczucie - nawet ból brzucha mi przeszedł:-)
Nio ja co dzien jestem na 4 spacerkach, czy to mroz czy slonko, wiec na brak spacerkow nie narzekam, ale faktycznie tez polecam
Choc osobiscie zimy nie znosze
Najbardziej lubie jak jest snieg i tak -2stopnie
Golandka niczym sie nie przejmuj.
A nawet jak ma malutki brzuszek Twoja coreczka, to przeciez po mamusi.
Bedzie pewnie laska z kaloryferem na brzuchu:-)
Dzieki Karoli
Jeśli Klara do tej pory się nie odezwała to chyba znaczy, że kolejną medalistkę już mamyBo gdyby wszystko było fałszywym alarmem to chyba znalazłaby momencik, żeby do nas skrobnąć... Macy szykuj obrazki
Golanda - nic się babsztylem nie przejmuj niedouczonym!! Czasami niby ludzie są wykształceni i niby mają wiedzę, a za przeproszeniem PIE...LĄ takie farmazony, że się nie chce słuchać nawet... Brzusio masz na medal, waga i rozmiary dzidzi w normie to co ona wymyśla!!![]()
Pumpkin dziekuje, no i zgadzam sie z Tobą co do Klary.
sandraq a ja się zastanawiam po co on ci te wzierniki ładował ...;-)
sprawdzić rozwarcie to jedno i można to bez tych urządzń zrobić
Wlasnie Kaja ja tez sie zatanawialam po co ten lekarz to robil, z reszta kazde takie badanie to chyba ryzykowne dosc? nie grozi wczesniejszym porodem?
Od piątku będziemy trenowac szyjkę
Bo gdyby wszystko było fałszywym alarmem to chyba znalazłaby momencik, żeby do nas skrobnąć... Macy szykuj obrazki 

bo do Wigiliimam L4 więc trza sobie przedłużyć 

:-)