reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Śmijcie sie ale ja właśnie zaczęłam torę do szpitala pakowac :zawstydzona/y:
P.S Gdzie był przyklejony spis z wyprawką do szpitala bo kopie i nie mogę znaleźć. Będę wdzieczna za pomoc:-)

reklama
Ja to się założę, że jakaś jeszcze z A nie napisała.:-)

Asiax teraz o pralce nie myśli, tylko o tej owłosionej główce, którą lada chwila dojrzy.:-D

Gorzej jak jakieś na E zaczną rodzić, to będziemy Ciebie wywoływać.:-);-)

Z racji nadprodukcji, pisałam tego posta cały dzień w miarę nadrabiania... Zdezaktualizował się trochę. Trudno. :sorry:

Babki, zostawcie chociaż pare dzidziołków na styczeń....

Pierwszy raz muszę się Wam poskarżyć - brzuch mnie rozbolał jak na @.... Idę w kimono. :tak: Zapewne będą mi się porody śniły. A wcale nie chcę!
Albo była żona mojego m. :cool2: Nie wiem co lepsze... Babka dostaje wścieklicy ostatnio (zapewne jest to związane ze zbliżającym się przybyciem Polci na ten świat) i odstawia akcje takie, że szok. Najgorsze jest to, że m nie bardzo sobie z tym radzi i na nas się odbija..... :confused2::-:)confused2:

Śmijcie sie ale ja właśnie zaczęłam torę do szpitala pakowac :zawstydzona/y:
P.S Gdzie był przyklejony spis z wyprawką do szpitala bo kopie i nie mogę znaleźć. Będę wdzieczna za pomoc:-)
Szykuj się, szykuj. E niedaleko. Tu wątek z torbami: https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2010r-f295/wyprawka-dla-maluszka-26646/index244.html - jeden z wielu

Pumpkin, Ty powinnaś spać spokojnie. Do P daleko. ;-) Tą byłą żoną się nie przejmuj. Może za dużo wypaliła? Wiem, że łatwo powiedzieć, ale mam nadzieję, że się uspokoi.

no nie!!!nie było mnie 3 godziny a tu już dwie na pordówce;-)
KOCHANE-TRZYMAM KCIUKI!!!!

a moja psina wlasnie lezy u weterynarza pod kroplówką. od rana miała rozwolnienie i wymiotowała a ja razem z nią bo smród niesamowity, niestety konsultacje przez tel z weterynarzem nie przyniosly efefktu i M poszedl do lecznicy.prawdopoodbnie ma grypę żołądkową,właśnie ładują jej drugą kroplówkę:-(
z tego wszystkiego znowu mnie brzuch rozbolał jak na @ tak mnie pobolewa od wczoraj już... aaa jakby tego było mało to jeszcze kibelek się popsuł i coś z niego cieknie!!ja tu chyba zaraz oszaleję!!

ps. ja tez sie nie zgadzam na alfabetyczne rozpakowywanie;-) mało was na "A" zostało...

Biedna psina, trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia:-)

Patrysia - super wieści!

Asiax - jeśli kupujesz pralke to polecam samsunga (silver nano ale ninne też dobre) mają takie opcje jak sterylizacja etc przydaje się przy maluszku.

Kaja - rozbroiłaś mnie tym kominkiem.... U mnie zero świątecznego nastroju. Jutro kupie sobie śnieg w sprayu i pomaluję okna :sorry:

Agbar - zazdroszczę widoków.... Wkleje wam jutro moje, to się zapłaczecie razem ze mną....

Ania - najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa i cała :tak:

Ja w Azji siedzę, a żółta nie jestem....:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Szymo rules!

Nie sadze zeby ASIAX teraz o tej pralce rozmyslala:-D:-D:-D mam wrazenie ze juz tuli malenstwo:-)
Co do alfabetu to jeszcze was troche jest przede mna wiec grzecznie zaczekam:-D:-D

Widzę, że weekend się zaczął. Cisza, spokój. No nic, ja też uciekam. Małżon zaraz powinien z pracy wrócić. W końcu.

Wylazlam z wanny..z pewna doza niepokoju zagladam czy aby ktoras jeszcze nie zaczela rodzic....;-)
Ale widze cisza,spokoj....obym nie wykrakala:-D
Moj syn ma zakaz wychodzenia na razie,sypie jak cholera i nie mam zamiaru w taka noc lub dzien siadac do samochodu....;-)Niech czeka na odwilz albo na swoj termin:-)

kurde boli mnie brzuch :-( co jakies pol godziny boli jest twardy i czuj sie jak bym okres miala dostac za chwile na dodatek co chwilke siusiam po pare kropelek

reklama
Małżon nie wraca, więc ja jeszcze tu zaglądam.

Sandrq, Ty się poza kolejkę nie wyrywaj. Weź ciepłą kąpiel. Zobaczysz, czy przejdzie. U mnie też takie skurcze się pojawiają, zwłaszcza wieczorem.

Do góry