Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja to się założę, że jakaś jeszcze z A nie napisała.:-)
Asiax teraz o pralce nie myśli, tylko o tej owłosionej główce, którą lada chwila dojrzy.
Gorzej jak jakieś na E zaczną rodzić, to będziemy Ciebie wywoływać.:-);-)
Szykuj się, szykuj. E niedaleko. Tu wątek z torbami: https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2010r-f295/wyprawka-dla-maluszka-26646/index244.html - jeden z wieluŚmijcie sie ale ja właśnie zaczęłam torę do szpitala pakowac
P.S Gdzie był przyklejony spis z wyprawką do szpitala bo kopie i nie mogę znaleźć. Będę wdzieczna za pomoc:-)
no nie!!!nie było mnie 3 godziny a tu już dwie na pordówce;-)
KOCHANE-TRZYMAM KCIUKI!!!!
a moja psina wlasnie lezy u weterynarza pod kroplówką. od rana miała rozwolnienie i wymiotowała a ja razem z nią bo smród niesamowity, niestety konsultacje przez tel z weterynarzem nie przyniosly efefktu i M poszedl do lecznicy.prawdopoodbnie ma grypę żołądkową,właśnie ładują jej drugą kroplówkę:-(
z tego wszystkiego znowu mnie brzuch rozbolał jak na @ tak mnie pobolewa od wczoraj już... aaa jakby tego było mało to jeszcze kibelek się popsuł i coś z niego cieknie!!ja tu chyba zaraz oszaleję!!
ps. ja tez sie nie zgadzam na alfabetyczne rozpakowywanie;-) mało was na "A" zostało...
Patrysia - super wieści!
Asiax - jeśli kupujesz pralke to polecam samsunga (silver nano ale ninne też dobre) mają takie opcje jak sterylizacja etc przydaje się przy maluszku.
Kaja - rozbroiłaś mnie tym kominkiem.... U mnie zero świątecznego nastroju. Jutro kupie sobie śnieg w sprayu i pomaluję okna
Agbar - zazdroszczę widoków.... Wkleje wam jutro moje, to się zapłaczecie razem ze mną....
Ania - najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa i cała
Ja w Azji siedzę, a żółta nie jestem....
Szymo rules!