reklama
okej, ja powoli zaczynam panikować
oprócz ubranek, nie mamy nic dla dziecka
styczeń= wieeeeeelkie zakupy
a najgorsze, że Marcin twierdzi, ze jeszcze mamy czas
taaa...żeby się nie zdziwił, jak dzidziol będzie chciał wcześniej wyjść

taaa...żeby się nie zdziwił, jak dzidziol będzie chciał wcześniej wyjść

Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
okej, ja powoli zaczynam panikować
taaa...żeby się nie zdziwił, jak dzidziol będzie chciał wcześniej wyjść![]()
Moj tez twierdzi ze jeszcze czas... bo oni se pewnie mysla ze jak 40 tygodni to 40 tygodni

Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Czy ktoras z Was slyszala lub uzywala kosmetykow BUBCHEN?
Moja znajoma twierdzi, ze sa rewelacyjne.
tez slyszalam ze sa dobre
ale ja jedynie odradzam krem do pupci PENATEN - jestr najgorszty jaki moze byc, sebusiowi raz posmarowalam i mial taka pupcie odparzona ze miesiac leczylam...

Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
To samo jest z moim M.Już tyle razy mu trułam,że dziecko nie musi czekać do terminu
W sumie całe szykowanie jest na mojej głowie ale chociaż sama dopilnuję wszystkieg
bawiam się,że gdyby dzisiaj przyszło mi rodzić to byłoby to kłopotliwe,jeszcze tyle trzeba skompletować.

ionka
Fanka BB :)
echh, my tez mamy jedynie ubranka... zamówiliśmy łóżeczko, materac i przewijak, ale juz miesiąc idzie
miałam nadzieję, że na święta dostaniemy, teraz czekam że przed Sylwestrem... zaraz po NR musimy zamówić wózek, jeśli to tak długo trwa...
ALE :-) zaczęły się u nas wyprzedaże, więc jutro idziemy na łowy :-)
kosmetyki, wanienka, pościel... coś jeszcze?

ALE :-) zaczęły się u nas wyprzedaże, więc jutro idziemy na łowy :-)
kosmetyki, wanienka, pościel... coś jeszcze?
tak są super, używałam je przy Olku i nadal używam. Są na naturalnych składnikach i ślicznie choć delikatnie pachną (mój ulubiony to płyn do kąpieli). Tylko trzeba uważać czy tam pisze "baby" czy "kinder" bo ja Olka jak miał 3 miesiące umyłam szamponem "kinder" i wyłysiał... :-(Czy ktoras z Was slyszala lub uzywala kosmetykow BUBCHEN?
Moja znajoma twierdzi, ze sa rewelacyjne.
a do codziennej pielęgnacji pupci polecam zwykły linomag.... mi te gęste kremy do odparzeń nie odpowiedały bo ich się dnie dało umyć w wodzie, trzeba było tak trzeć chusteczką nawilżaną a to jeszcze bardziej podrażniało.

reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A ja bardzo lubię Penaten, ten w metalowej puszce. Jest gęsty i super izoluje wilgoć, a nie wysusza jak Sudocrem.tez slyszalam ze sa dobre
ale ja jedynie odradzam krem do pupci PENATEN - jestr najgorszty jaki moze byc, sebusiowi raz posmarowalam i mial taka pupcie odparzona ze miesiac leczylam...a niby dobry jest i tylko w aptece dostepny
![]()