F
Fiołek2010
Gość
yol_a poki sie dobrze czuje to moge robic bo ja to zawsze motorek w tylku mialam
,a jutro koncze 38tc wiec spokojnie moge smigac nawet na porodówkę;-)
laseczki powiedzcie co myslicie na temat termometrów dla dzieci takich przykładanych do czoła (lub do ucha)? chodzi mi o cos takiego?
CYFROWY TERMOMETR DO UCHA CZOŁA # SZYBKA WYSYŁKA (858009373) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawa jestem czy macie jakieś doświadczenia z takimi termometrami? mi osobiscie bardzo podobaja sie laserowe ale cholerka drogie strasznie sa;-(
,a jutro koncze 38tc wiec spokojnie moge smigac nawet na porodówkę;-)laseczki powiedzcie co myslicie na temat termometrów dla dzieci takich przykładanych do czoła (lub do ucha)? chodzi mi o cos takiego?
CYFROWY TERMOMETR DO UCHA CZOŁA # SZYBKA WYSYŁKA (858009373) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawa jestem czy macie jakieś doświadczenia z takimi termometrami? mi osobiscie bardzo podobaja sie laserowe ale cholerka drogie strasznie sa;-(
w efekcie dopakowałam torbę i ubrałam małej łóżeczko. A dzisiaj miałam koszmar, śniło mi się, że wróciłyśmy ze szpitala i wyprałam małą w pralce
Też cierpię na bezsenność, za to mam problem z moim M, On to by ciągle spał. Wyobraźcie sobie, że wczoraj wstał o 15 a zasnął ok. 20, obudził się koło 22, zjadł i dalej spać a dziś budziłam go od 11 i był nieprzytomny, nawet kusiłam go szybkim numerkiem i nic
No i od jutra biorę się za pakowanie torby bo nic jeszcze nie mam a tu 37 tydzień się zaczął
ale chętnie Was podczytuje. Z braku czasu i niesamowitego tempa w jakim piszecie nie nadążam.
uuu… Zaczęło się na całego.

Faktycznie, niech zrobi sobie badania.
przepraszam, ale praktycznie nie było mnie w domu...
takie nerwy mnie biorą że masakra...np. wczoraj to przez calutki dzień ani jednego ruchu nie było...dopiero jak kładłam się spać, to mały miał czkawkę, ale ruszyć tez się nie ruszył. Dobrze, ze jutro albo pojutrze ta cesarka będzie, bo się boję...