reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
ja to sobie dziś nie radzę, co nadrobię to mnie ktoś nawiedzi i znowu tyły :baffled:
Ja ci proponuje do 6 stycznia zabarykadowac drzwi i nie pozwolić na wizyty i tylko na BB siedzieć... :-D
Oświadczam, że lody do mnie już jadą i zaraz zatopię sie w tej pyszności. Niedługo sylwester zacznę se wcześniej ... a co :-D

Kajato nie taki głupi pomysł;-)
Zazdroszczę tych lodów, ja mam na jutro picolo, a lody też sobie zażyczę a co!!! Mnie dziś koleżanki ze szkoły odwiedzały, stąd wiem, iż szef nadal w szoku, iż 8 grudnia poszłam na zwolnienie:-D:baffled:

Kajato nie taki głupi pomysł;-)
Zazdroszczę tych lodów, ja mam na jutro picolo, a lody też sobie zażyczę a co!!! Mnie dziś koleżanki ze szkoły odwiedzały, stąd wiem, iż szef nadal w szoku, iż 8 grudnia poszłam na zwolnienie:-D:baffled:

:-D:-D:-D
Wielu dyrektorów to ja kocham... jacy oni rozgarnięci czasem to szok :-D

Już to kiedyś tu pisałam gość się nie spodziewał....I dziś wróciło to wszystko w rozmowach więc śmiałam z godzinę

Ja ci się nie dziwię.... to naprawdę zabawne ;-)
Zjadłam lody, zaraz pękne nie tam gdzie trzeba. Uciekam spać... ostatnia noc w tym roku!! Hurra :-D

ale naprodukowałyscie, ale nadrobilam
bylam dzis na KTG i na ponownym wymazie na paciorkowca - nie wiem czy wam wspominalam, ale mój gin zgubil poprzedni wymaz. Nie wiem jak to możliwe, a może sobie wziął :confused::-D:-D fetyszysta jeden
Potem poszlismy na druga strone ulicy do szpitala (mówie o Inflanckiej) Pierwszy raz tam byłam i czułam sie dziwnie... Jest tam taka mało sympatyczna wielka hala, jak przyloty i odloty. Zastanawiam sie nad sala poporodowa jednoosobowa. Dziewczyny, które juz maja dzieci - co o tym sądzicie ??

reklama
Nie wyobrażam sobie 7 osobowej, u mnie są 2 i 3 z łazienkami. Zamierzam i tak poprosić o osobną jeśli będzie możliwość.
Teraz juz naprawdę znikam spać. Miłej nocy ;-)

Do góry