reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
jeszcze o mnie nie zapominajcie..:dry: my z andzią mamy ten sam nieszczęsny termin :-D

fajnie,że tak się wszystkie naraz rozpakowują :-) za rok się spotkają i jedną imprezke wyprawią-będzie ekonomicznie :-)
u mnie jak nie było księdza tak nie ma, już 1,5h po domach chodzi a przede mną jest ich tylko 5.. zawsze był około 15:15 :sorry2:
idę poleniuchować z piesem, bo mnie z wrażenia jakieś skurcze łapią :-)

1,no dobra, podziele się tym miejscem- dostaniemy je egzekwo;-):-D

2,A imprezka.... czemu nie.... Tak właściwie to tu jakieś pępkowe powinno być:-D:-D:-D szczególnie dzisiaj:-D:-D:-D

3,co się martwisz- najwyżej ksiądz odbierze poród- może od razu ochrzci za jednym zamachem:-p:-D

A kiedy Macy na porodówke pojechala:szok::szok: Cos przegapilam??:confused: Zastrzelila mnie tym smsem. Ja tez juz chce:wściekła/y:

no nie ma co ! macy nas ( a zwłaszcza mnie ;-)) porobiła hehehehe i teraz zostałam tylko ja przeterminowana brrryyyy :wściekła/y:
ciekawe kiedy pojechała - niezła niespodzianka !! :tak:

ja własnie wróciłam z KTG z serduszkiemw szystko oki - a woeczórkiem koło 20 jade na swoja porodówkę na oględziny podwozia czy coś tams ię dzieje czy się nie dzieje bo juz mam stresika.....

Dziewczyny dzwonilam do SYLWI100,ona juz troche ochlonela,mowi ze jest juz z nia troszke lepiej,pozostaje jej wierzyc ze bedzie wszystko dobrze.Jutro wyjdzie i jedzie prosto do malego,przez telefon nie bardzo moze sie cokolwiek dowiedziec,pani ordynator z noworodkow dzwonila do Lodzi i sie troszke dowiedziala,wytlumaczyla Sylwi na czym to polega i co z malym jest grane.Mial zabieg ktory uratowal mu zycie,teraz lezy pod respiratorem i obserwuja co sie dzieje,robia badania.Lekarze mowia ze nie bylo to widoczne na usg:no:dopuki maly byl w brzuszku i oddychal przez pepowine bylo wszystko ok ale kiedy sie urodzil i zlapal oddech to kierunki krazacej krwi sie zmienily,tak bynajmniej ona mi tlumaczyla.Dziekuje nam za pamiec i kciuki:tak:

DOBRZE ŻE JAKIES POZYTYWNE WIEŚCI ZE STRONY SYLWI !!! oby było wszystko dobrze z Małym ! :tak:

hehe a tu z tych wrażeń widze jedna wcina poczką, druga całą czekolade inna kawuch połyka to ja też nie będe gorsza i wcinam rurki z czekoladą hehehe - mi tam i tak już nic nie zaszkodzi :-D a zawsze to troszku humorek poprawi :tak:

ide na chwile poleżec i wszystko poukładac sobie w głowie kto co jak i kiedy urodził hihi bo naprawde jestem zagubiona - takiego czegos to się nie spodziewałam - może faktycznie dzisiaj jakaś pełnia była hihihi :-)

A ja tak troszku zdrowiej bo jabłuszko za jabłuszkiem wcinam(kooooooooocham je):-p

Mama dzwoniła do mnie dzisiaj sie pytać jak tam u mnie heh no ale za wiele się niedowiedziała tylko tyle że jednak w czwartek się spotkamy(bo wcześniej mówiłam że już nie dam rady wjechac chyba przed porodem no ale synuś jeszcze nie chce wyjść):-Dale kochana bo wspierała przez telefon:tak:

SEL i mówisz że ten olejek niepomógł to może faktycznie jeszcze nie czas na poród;-)

Czy któraś próbuje z tym olejkiem;-)

No ja już podziałałam, teraz odpoczynek przed BB... ciekawe kto jeszcze dziś urodzi:-D:-)

Za mną dzisiaj pizza chodzi , wczoraj mi któraś smaka narobiła, że dziś zamawiamy na kolację xD hehe..

Sekunde przed przeczytaniem Twojego posta tez uzgodnilismy dzis pizze na kolacje:-)
Tylko nie wiem czy zmieniac, czy te co zawsze brac:confused::confused::confused::confused: bo nie wiem na co mam ochote:confused:

Ja czekam na zapiekanki:tak::-p
tak się zastanawiam czy w tym szpitalu to trzeba biegać w koszuli czy dres będzie ok? ( chodzi mi oczywiście przed zabiegiem)

reklama
Morka w dresikach? a jak będą sprawdzać podwozie? nam położna odradzała a szkoda bo nienawidzę koszul nocnych, a uwielbiam piżamy!!!:-D

co to się dzisiaj porobiło:-D sypiecie sie jak te choinki!:-D

pizzę mielismy miec wczoraja ale coś nie wyszło:sorry2:

Do góry