reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

to tak jak u mnie, dokładnie... ale mój jest w załobie, wczoraj dowiedział się o zaręczynach Dody i Nergala... nawet nie miałam serca mu dokuczać...
zaręczyli się:szok:??? poważnie? do tyłu jestem z informacji:no:... nic nie wiem co się dzieje w świecie:-D! muszę chyba pudelka włączyć:-D!

reklama
Sylwester, po północy, pokój tonący w jej ukochanych żółtych tulipanach i Adaś klęczący przed nią... popłakałam się z romantyzmu

nie - nie sadzilam, że mój 3000 post będzie poświecony Dodzie ;-):-D:-D:-D
ale... Wszystkiego dobrego dla tej parki zyczę - bedzie Im to potrzebne ;-):tak::-)

a tak na serio - to dedykuję te 3000:
- mojej Niuni (bez której nie trafiłabym na forum),
- Wam moje Kochane Przyjaciółeczki,
- 1 rocznicy na BB, bo zaczelam pisac z Wami ok. połowy stycznia 2009r. (szukałam dzis przez godzine swojego powitalnego postu na BB...ale wcielo/wycieło go gdzies:baffled: ale znalazłam się na stronie 536;-) )
- no i mojemu M, który ma dzis urodziny (Jezusowe 33):-D

reklama
Do góry