reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dziewczynki trzymajcie kciuki za nasz jutrzejszy lot.Nie ukrywam umieram ze strachu:baffled:.M się nabija,ze ja od 3 rano będę na bani bo zazwyczaj bez małego rauszu do maszyn łatających nie wsiadam:sorry2:.
tak się zaczęłam chichrać że aż mały przerwał zabawę i popatrzył na mnie jak na wariatkę :-D:-D
a osobiście nie polecam dużej ilości alkoholu przed lotem ;-) przetestowane :zawstydzona/y: dobrze że siedziałam blisko kibelka, i w tajemnicy ci powiem że nie fajnie się rzyga w samolocie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2:

aga, mój jeszcze nie raczkuje :sorry2: siedzi sobie grzecznie na kocyku i się bawi cały dzień :tak::-) zerkam tylko na niego bo na pupce przysuwa się do przodu (śmiesznie to wygląda:-D) no i jak upadnie na brzuszek to przekręca się na plecki - ale już potem nie chce się jeszcze sam do siadu podnieść :cool:

tak się zaczęłam chichrać że aż mały przerwał zabawę i popatrzył na mnie jak na wariatkę :-D:-D
a osobiście nie polecam dużej ilości alkoholu przed lotem ;-) przetestowane :zawstydzona/y: dobrze że siedziałam blisko kibelka, i w tajemnicy ci powiem że nie fajnie się rzyga w samolocie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2:

Dzięki za info:-D:-D:-D:-D:-D.
Dlatego pije już teraz:sorry2: najwyżej rano będę miała kaca i nie biedę myślała o locie tylko o bólu głowy:rolleyes:

reklama
jestem, jestem...

mamomatysia - już mam w jednej ręce kciuki zaciśniete, a jutro z rana obie zacisnę:tak::tak::tak:

kasiu - kolęda do pozazdroszczenia - przynajmniej "Czarnuch" wywiadu nie zrobi:sorry2:ł... U nas będzie w sobotę...:dry:
M juz zapowiedział, że albo wyjeżdża na deskę, albo idzie do pracy...

barmanko - przesuwanie na pupce też jest u nas na topie... albo wsteczny ślizg :-D:-D:-D

Do góry