reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

A do mnie dziś mdłości wróciły :/ Ponowię może to moje pytani- myślicie,ż w 10tygi 6d lekarz może zrobić to usg genetyczne?

reklama
Witam
ja jestem po wizycie okazalo sie ze serduszko mojej fasolki nie bije przestalo bic oklo 8 tygodnia a dzisiaj mamy 10 ponad mam skierowanie do szpitala jutro jade w czwartek bede miec zabieg .Nie wiem co napisac ,nie mial krwawienia
trzymajcie sie dziewczy ny i zycze powodzenia
Straszne... też myślałam, że już wszystkie jesteśmy w tym bezpiecznym okresie i że już takich złych informacji nie będziemy czytać:no:
Anetha81 na prawdę bardzo mi przykro..mam nadzieję, że otrzymasz od rodziny i przyjaciół odpowiednią dawkę wsparcia.. życzę powowdzenia:-)

Starlet serdecznie witam w naszym gronie:-D:-D Teraz już na pewno wszystko będzie w porządku...:-D:-D:-D

Polianno wszystkie badania robię prywatnie, więc czas oczekiwania na wyniki to następny dzień, tsh np kosztuje 17 zł... Więc warto iść do laolatrium prywatnie i powinno być szybko. Nie wiem jak jest w przychodni...:-D

ja też zrobiłam badania prywatnie, cena waha się w zależności od konkretnego badania, hormony są droższe, morfologia i mocz raczej tańsze; natomiast jeśli ma się skierowanie z przychodni nie płaci się za te badania nic - a czas oczekiwania jest taki sam; tylko że nie każdy lekarz w przychodni chce przepisać skierowanie na takie badania, jeśli on cię nie prowadzi

Czytam sobie właśnie o konflikcie serologicznym, bo dostałam dziś wyniki grupy krwii. Ja ma A rh+ a mój mąż B rh-, może ty znasz się na tym temacie??

reklama
Do góry