reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Halllllooooo!!!

WZSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA JAGÓDKI I AGUSI!!!
BUZIAKI DZIEWCZYNY!!!

ciasto_z_jagodami.JPG

Marzenko-Super,że jesteś:-):-):-)
dziękuję Kochana... tak, żeście namawiały, że postanowiłam ni edać się więcej prosić...:tak::tak::tak: Buziaki!!!

Marzenko...jaka Ty odmieniona,avatar i cała reszta:tak::-)
no wiesz, kobieta zamienną jest...

My dzisiaj wybywamy także nie wiem czy wpadne:sorry2:
zakupy jakieś? zazdroszczę... ja uziemiona w domu w dzieckiem...

Mam nadzieję,że klubik spotyka się wieczorkiem bo ja już wszystko mam przygotowane;-).
Buziaczki
ja też mam taką nadzieję, bo inaczej z nudów umrę w ten samotny weekend... normalnie żałuję, że nie pracujący dla mnie jest... choć wychodzenie w ten mróz to byłaby chyba średnia przyjemność...

reklama
Witajcie Kochane :-):-):-)

Dziekujemy za życzenia ciociom (Roxy, mamamatysia, kasica, nina, kasia1208, Moniqsan, barmanka, Marzenka) i ich pociechom :*********************************************.

Widzę, ze wieczorna wena dopisuje - miałam prawie 30stron do nadrobienia:szok::szok::szok:!!!
No i chyba tak już będzie przez najbliższy czas (że mnie z Wami nie bedzie) - Jagoda potrzebuje mnie i M do uspania, wiec.. :sorry2::dry:
Na dodatek albo nas wieczorkiem nie ma, albo mamy gości...

Dzisiaj zapowiedziała się moja przyjaciółka z Rodzinką, wiec pewnie nie posiedze... No i PICHCĘ przez duże P :-D:-D:-D

kasica -powodzenia na sesji!!!

[Quote = moniqsan; 4857258]Uppps, ktoś jutro na pewno upomni się o do :sorry2:[/ QUOTE]

[Quote = Marzena80; 4857260] no właśnie tego się balam:-D:-D:-D[/ QUOTE]

[Quote = kasia1208; 4857261] no fakt:-D:-D
[/ QUOTE]

ZOŁZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p :-p

P.S. ja chyba jako pierwsza glośno użyłam tego określenia...nawet miałyśmy się zastanowić z Moniq nad haslem w tej sprawie:-D:-D:-D

[Quote = moniqsan; 4858651]No Aga, widzę Że życie towarzyskie kwitnie :tak:
Faaaajnie :tak:
Ja jestem wyłączona na jakiś czas, potem tooooooo ale jak zaszaleję :-D

Pochwal się co szykujesz takiego :tak:

[/ QUOTE]

ano zaczyna kwitnąć... :tak::-D

haha - dzisiaj robię ciasto Snickers, sałatke z gyrosem, wykorzystując gyrosa - na obiad będzie tortilla, sałatka z selerem i ananasem... no i jakieś ciasto śmietankowe z owocami (truskawka, maliny, jeżyny, jagody) i galaretka.

Roxy witaj,udanego wypadu

Roxy udanego weekendu.
Dzięki:-)
WZSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA JAGÓDKI I AGUSI!!!
BUZIAKI DZIEWCZYNY!!![/CENTER]

zakupy jakieś? zazdroszczę... ja uziemiona w domu w dzieckiem...
Nie...tym razem nie zakupki:-D a szkoda:tak: Objazd po babciach i dziadkach...na zakupki to się wybiore znowu ale za jakieś dwa tygodnie...jak troszke lody ustąpią...bo mam nadzieje że w końcu się ta zima skończy,mam dosyć....zimno jak cholera,brrr:baffled:

[Quote = moniqsan; 4858651]No Aga, widzę Że życie towarzyskie kwitnie :tak:
Faaaajnie :tak:
Ja jestem wyłączona na jakiś czas, potem tooooooo ale jak zaszaleję :-D

Pochwal się co szykujesz takiego :tak:

[/ QUOTE]

ano zaczyna kwitnąć... :tak::-D

haha - dzisiaj robię ciasto Snickers, sałatke z gyrosem, wykorzystując gyrosa - na obiad będzie tortilla, sałatka z selerem i ananasem... no i jakieś ciasto śmietankowe z owocami (truskawka, maliny, jeżyny, jagody) i galaretka.
Mniaaamm...czy ja moge wpaść do Was na wyżerke:sorry2:;-):-)

Dzięki:-)

Nie...tym razem nie zakupki:-D a szkoda:tak: Objazd po babciach i dziadkach...na zakupki to się wybiore znowu ale za jakieś dwa tygodnie...jak troszke lody ustąpią...bo mam nadzieje że w końcu się ta zima skończy,mam dosyć....zimno jak cholera,brrr:baffled:

kurcze - ja tez pomyślałąm o zakupkach... baa - nawet zdążyłam Ci pozazdrościć ;-):tak::-D - ja przez Jagodę mam dopiero 2 wyjścia zaliczone w tym roku - i to żadne spacerkowe... (lekarz + zakupy i objazdówka po babciach i dziadkach)

wobec tego życze Ci miłego świętowania :-):-):-)

a co do zimy -to też mam jej dość... i to bardzo...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry