reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

haha - dzisiaj robię ciasto Snickers, sałatke z gyrosem, wykorzystując gyrosa - na obiad będzie tortilla, sałatka z selerem i ananasem... no i jakieś ciasto śmietankowe z owocami (truskawka, maliny, jeżyny, jagody) i galaretka.

mniaaaaaammmmm

a jak tam Twoja dieta ??? :rolleyes2::rolleyes::rofl2::wink::-p (nie mogłam się zdecydować na jednego emotikona)

reklama
mniaaaaaammmmm

a jak tam Twoja dieta ??? :rolleyes2::rolleyes::rofl2::wink::-p (nie mogłam się zdecydować na jednego emotikona)

moja dieta?? hmmm - jem coraz mniej serków wiejskich :)zawstydzona/y:) - więc juz prawie w ogole nie przypomina tego co było zamierzone... :sorry2:
Ograniczam ilości - ale jem wszystko... Nawet troszkę chleba dziubie, ciasta jem, itp.. - takze staram się jesc normalnie ale w granicach bardzo zdrowego rozsądku (chodzi tu o ilości i godziny spożywania ostatniego posiłku). Zamiast się ważyć - mierzę sie (dobra rada Confi) - i tak mam minus 4 cm w brzuchu i minus 3 w biodrach (porównanie z ubiegłym tygodniem a obecnym).

ano zaczyna kwitnąć... :tak::-D[/COLOR]

haha - dzisiaj robię ciasto Snickers, sałatke z gyrosem, wykorzystując gyrosa - na obiad będzie tortilla, sałatka z selerem i ananasem... no i jakieś ciasto śmietankowe z owocami (truskawka, maliny, jeżyny, jagody) i galaretka.

Mniaaamm...czy ja moge wpaść do Was na wyżerke:sorry2:;-):-)
o tym samym pomyślałam jak przeczytałam powyższy cytat...

Roxy ciesz się, że w ogóle gdzieś wychodzisz... ile ja bym za to dała... a zimy też mam serdecznie dość!!! Tak to bym sobie chociaż z Młodą pospacerowała, a tak ....! ehhh nie będę się wyrażać...

Aguś a kiedyś pisałaś o sałatce z tortellini... jak ją robisz???

Zamiast się ważyć - mierzę sie (dobra rada Confi) - i tak mam minus 4 cm w brzuchu i minus 3 w biodrach (porównanie z ubiegłym tygodniem a obecnym).

Uuuuuu, no to nieźle :szok: Co ja mówię! - Świetnie!!!
Obawiam się że jeszcze kilka tygodni i to ja będę z tego całego baleronowatego towarzystwa :-p jedynym tłuścioszkiem ;-)
Ale to wszystko przez M i moją słabą silną wolę :sorry2:

Uuuuuu, no to nieźle :szok: Co ja mówię! - Świetnie!!!
Obawiam się że jeszcze kilka tygodni i to ja będę z tego całego baleronowatego towarzystwa :-p jedynym tłuścioszkiem ;-)
Ale to wszystko przez M i moją słabą silną wolę :sorry2:

nie martw się, nie Ty jedna... wierz mi, że, że będę Ci wiernie towarzyszyć:-D

no i ja, z moją dietą pizza , zapiekanki i pwo po 21-ej. :baffled::baffled::baffled::baffled:

dzien dobry wszystkim, m z m na balu przebierancow, a ja wsciekla na nich bo burdel zrobili jak talala(ja u kosmetyczki bylam), maciek nie zjadl sniadania bo i po co, a m no coz nie pomyslal ze wypadaloby troszke ogarnac mieszkanie:wściekła/y:
a tak na marginesie lubie czytacx wasze posty bardzo mnie uspokajaja:-).

kasica -powodzenia na sesji!!!

Dzięki ;-)

Kochana - zapraszam!!!
W ogole -WSZYSTKIE WAS zapraszam :tak::-):-):-) My przez cały weekend świętujemy, wiec pewnie jeszcze coś w kuchni powstanie :tak:
to ja już pakuje córcie i przybywamy ;-)

marzenko, m&m's,moniqsan, ela
witam

Ja już po szkole MAM 5 z egzaminu :-D:-D:-D:-D to już trzecia ;-) jutro kolejny
Ide dać dzieciu jeść zajrze potem

reklama
Do góry