reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
CZESC DZIEWCZYNY :-) ja sie tylko witam( bo na to mi chyba tylko starczy czasu... co prawda Was podczytuje, ale odpisc kazdej z osobna nie dam rady... :-( ) u nas ciag dalszy zabkowania...
DIANA robi strasznie rzadkie i duze kupy i ciagle wymiotuje... mam nadzieje ze to tylko zabki, anie cos powaznego, ale na wszelki wypadek w poniedzialek pojdziemy do lekarza.

pozdrawiam Was serdecznie :-)

Witam późnym popołudniem

Ja już po szkole ;-) Sesja zaliczona, wreszcie spokój, niby jeszcze jeden wpis w sobotę, ale to już tylko formalność ;-) Od góry do dołu w indeksie 5:-D:-D:-D

Dobra postaram was sie nadrobic, ale nie wiem jak z tym bedzie:baffled: bo po całym dniu nie obecności w domu burdel, :szok:a mała tylko "mama i mama"

tyle mojego spania. wrrrrr zla jestem.:growl::growl:
robie sobie właśnie kolejną kawę i ciasteczko francuskie z czekoladą.
ech.

Zdradzisz mi tajemnice jak robisz ciasteczko??;-)

ale to pilnie strzeżony rodzinny sekret! przekazywany z pokolenia na pokolenie!!!:tak::tak::tak:

no ale.... w sekrecie mogę ci powiedzieć. ale nie zdradzisz go nikomu, co???

no więc:
kupujesz w piekarni na rogu przepyszne zawijane warkocze z czekoladą. Zjadasz ile możesz póki są świeże. resztę zamrażasz a potem kiedy tylko masz ochotę wujmujesz, wkładasz na 10 minut do piekarnika wyjmujesz i się zajadasz.
pycha!!! :tak::tak::tak::tak:

ae pamiętaj, to tajemnica. :-):-):-):-) :*********

Skąd ja to znam :sorry2:
Posprzątaj rynek, zgarnij rzeczy do pierwszej szafki
stwarzaj pozory :-D:-D:-D

no nie, no nie - legly gruzy pod Twoim postumentem :-D:-D:-D Toż to ja Cie mialam za taką perfect!! (wiem, wiem - jak sama jestes z Lili to się czasami wszystkiego nie uda dopilnować - no ale masz geny swojej mamy, wiec...)

CZESC DZIEWCZYNY :-) ja sie tylko witam( bo na to mi chyba tylko starczy czasu... co prawda Was podczytuje, ale odpisc kazdej z osobna nie dam rady... :-( ) u nas ciag dalszy zabkowania...
DIANA robi strasznie rzadkie i duze kupy i ciagle wymiotuje... mam nadzieje ze to tylko zabki, anie cos powaznego, ale na wszelki wypadek w poniedzialek pojdziemy do lekarza.

pozdrawiam Was serdecznie :-)

ojej - współczuje tych Dianowych kupek (u nas problem w drugą stronę - od 2 dni nic...ale zjadla dziś jabłuszko wiec oczekuję porannych efektów).
Może rzeczywiście ząbki mocno dają o sobie znać...

Pozdrawiam cieplutko :-):-):-)

Witam późnym popołudniem

Ja już po szkole ;-) Sesja zaliczona, wreszcie spokój, niby jeszcze jeden wpis w sobotę, ale to już tylko formalność ;-) Od góry do dołu w indeksie 5:-D:-D:-D

GRATULACJE!!! Mądra Dziewczynka :tak::-):-):-)

udało mi się godzinkę zdrzmnąć. uffff

a jutro .... do szkoły! mamo jak mi się nie chce.:baffled::baffled::baffled:

ojjjj m&m'sie... współczuje braku wyspania się... dobra i godzinka...ale:sorry2::sorry2::sorry2: co by to było jakby się tak pospalo z 3!!!

Powodzenia w szkółce :tak::-)

no nie, no nie - legly gruzy pod Twoim postumentem :-D:-D:-D Toż to ja Cie mialam za taką perfect!! (wiem, wiem - jak sama jestes z Lili to się czasami wszystkiego nie uda dopilnować - no ale masz geny swojej mamy, wiec...)

No coś Ty!!!
Przecież już pisałam o tym jak moja mama przeżywa że tyle mnie wychowywała, a ja taka niepoukładana (u rodziców w domu, jak to mówi M, zawsze jest sterylnie, a mama dalej uważa że brudno :baffled:)
Aga, przecież ja jestem pierwsze która tu opowiada zawsze o wszechobecnym burdello :baffled:
Chociaż ... porządek lubie, a jakże ... tylko ciężko mi go utzymać (czasami podłóg nie myję 3 tygodnie :baffled::baffled::baffled:)

No coś Ty!!!
Przecież już pisałam o tym jak moja mama przeżywa że tyle mnie wychowywała, a ja taka niepoukładana (u rodziców w domu, jak to mówi M, zawsze jest sterylnie, a mama dalej uważa że brudno :baffled:)
Aga, przecież ja jestem pierwsze która tu opowiada zawsze o wszechobecnym burdello :baffled:
Chociaż ... porządek lubie, a jakże ... tylko ciężko mi go utzymać (czasami podłóg nie myję 3 tygodnie :baffled::baffled::baffled:)

no to podobnie jak ja (z tymi podlogami)...
wiem, wiem o tym burdello ;-)- ale mimo wszystko Ty możesz liczyć na M...a ja sama na siebie:dry:

acha - z tym snickersem to nie jest taki zły pomysł - w tej chwili sa tak minusowe temperatury, że... możemy sprobowac z wysylką.
fotkę zaraz cyknę - dorzuce jutro do przepisu na wątku przepisowym

reklama
kasica- ja cie podziwiam gdzie ty masz czas na egzaminy??? wow dziewczyno.. niezla jestes:) widac bardzo dobrze zorganizowana:)

moniqsan- z mezem przewidujemy ze kubus bedzie chodzil jak bedzie mial 10 mc a zabkow jak naeazie ani widu ani slychu://///

Do góry