reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Ehtele niestety łóżko mnie bardziej osłabia i już po czasie 3 dni:) (niezbędne) ruszam się i wolę nabierać sił.
Antybiotyki mam dopochwowe na moją bakterię - zamierzałam wziąć tak od końca 13 tyg. ale, że zatoki mi zawaliło to wezmę je dzisiaj i tak działają ogólnie. Z resztą będę musiała się udać do laryngologa i tak.

Na prawdę mi przykro...:-(zresztą dziś wszyscy mogą czuć się nieswojo, bo dziś dzień tzw. niezdolności do pracy, bo spadek ciśnienia jest powyżej 50 hpa (czy jakoś tak się pisze):-D:-D:-D:-D
Więc nie ma co się martwić kobiety to nie ciąża, nasza nadmierna nerwowość, dziś wszelkie humory możemy zwalić na ciśnienie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ehtele, jesteś już w 14 tc, czujesz już jakieś motylki? W końcu Twój dzidziulek jest już naprawdę pokaźnych rozmiarów:) Dzielą nas tylko 2 tygodnie, a mnie się wydaje, że to wieczność:D

Kurcze ten listopad był baaaardzo owocny, tyle sierpnióweczek przybyło, będę musiała chyba rezerwować miejsce na porodówce:D:D:D:D

Ostatnia edycja:
Ehtele, jesteś już w 14 tc, czujesz już jakieś motylki? W końcu Twój dzidziulek jest już naprawdę pokaźnych rozmiarów:) Dzielą nas tylko 2 tygodnie, a mnie się wydaje, że to wieczność:D

Kurcze ten listopad był baaaardzo owocny, tyle sierpnióweczek przybyło, będę musiała chyba rezerwować miejsce na porodówce:D:D:D:D

Czuję bulgotanie, czasem coś ukłuje, czasem coś boli, ale nic nie jest jeszcze na tyle regularne żebym miała pewność, że to właśnie ruchy dziecka:-D:-D
Pewnie doświadczone mamusie poczują wcześniej... spodziewam się poczuć tak na początku marca...może końcu lutego...marzę o tej chwili...:-D:-D
Pozwólcie, że pochwale się swoim zakupem...
B.YOUNG DK ^ ŚLICZNA / TUNIKA / SUKIENKA BIAŁA L (885804455) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Mam nadzieję, że nie będzie za duża, ale mój biust, który teraz osiągnął rozmiar dużego D musi się gdzieś zmieścić...:tak:Najwyżej zwężę... przed ciążą rozmiar raczej małe 38 nosiłam ale muszę sie nastawić na nieco większe, luźniejsze rzeczy...a wogóle M nie było, a tuniczka, sukienka bardzo mi sie podobała...:-):-)

co myslicie?

A ja tak sie zle czułam,z e polozyłam sie o 12 i dopiero teraz wstałam juz troszke lepiej.

wydaje mi sie że to za wcześnie jeszcze 10 tc to jeszcze nic chociaż raz w trymestrze musisz być u lekarza miałam to gdzieś zapisane jak wróce z kina to poszukam wydaje mi się ze na jednym zaświadczeniu można umieścić wszystko i to przed porodem samym albo tuż po nim :-):-)

Takie są przepisy, ze pierwsza wizyta musi odbyc sie do 10 tc zeby dostac becikowe.

Czesc dziewczyny, wlasnie wrocilam z usg genetycznego:-D tym razem wszytsko jest wporzadku i maluszek jest zdrowy. Widzialam jak ssal kciuka, bawil sie pepowina i drapal sie po ptaszku;-) Jestem taka szczesliwa:-)

to bardzoładnie super.

Ehtele tuniczka super szkoda, ze biała

Ale mam dzień.. już się żalić nie będę, ale w trakcie pracy miałam rozmowę z dyr i nie była ona o fiołkach na parapecie:no:
ogólnie wypadam z jej oczach źle, beznadziejnie... podobno się obijam... podobno robię zawsze coś nie tak... podobno sie nie staram... podobno mam sie poprawić...:-(

popłakałam sie u niej, i powiedziałam, że czuję sie słabo, i że wiele rzeczy na ten stan ma wpływ..a praca najmniej.. powiedziałam, że czuję się ograniczona umysłowo ostatnio, niestabilna emocjonalnie i takie rzeczy które mi mówi, wcale mi nie pomagają... chyba zrozumiała, ale poprawy wymaga.

Ostatnia edycja:
Ehtele śliczna, a ja właśnie też lubię białe - są takie niewinne:) Jak na ciepłe dni to idealnie:)
To i ja wkleję moje zakupy, w sumie to Darek ich dokonywał bo ja bym zwariowała w tej ilości rzeczy:) Stawiam na funkcjonalność:)
SPODNIE CIAZOWE TWEED ELEGANCKIEroz.(34-44)roz.38 (895831564) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER PAS CIAZOWY ODZIEZ CIAZOWA UBIORY CIAZOWE (890653119) - Aukcje internetowe Allegro
DRESY CIAZOWE Spodnie DRESOWE CIAZA WELUR(S-XL)r.M (889628701) - Aukcje internetowe Allegro

pas ciążowy oczywiście na razie niepotrzebny, ale potem kto wie:)

Ciamajdka ja takich ludzi to mam w głębokim poważaniu, są to ludzie z kompleksami z tzw. syndromem asystenta, przez całe życie pnie się po szczebelkach, a w rodzinie pewnie kompletny rozpad, często wyżywają się na innych itp. Nie przejmuj się kochana.......

Ostatnia edycja:
Ehtele, tuniczka słodziutka! Już widzę jak pięknie się będzie w niej brzuszek eksponował:tak:! Milusia te pasy podobno są rewelacyjne i każda ciężaróweczka powinna je mieć.
Ciamajdka, uszy do góry!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ale mam dzień.. już się żalić nie będę, ale w trakcie pracy miałam rozmowę z dyr i nie była ona o fiołkach na parapecie:no:
ogólnie wypadam z jej oczach źle, beznadziejnie... podobno się obijam... podobno robię zawsze coś nie tak... podobno sie nie staram... podobno mam sie poprawić...:-(

dlatego ja siedze na L4 po co mam sie denerwowac wiadomo w ciazy wydajnosc pracownika spada chociaz moja szefowa jest swietna i nie było problemow wolałam niepotrzebnie sie nie denerwowac, poza tym miałam stycznosc z gotówką wiec olałam to i siedze w domciu.

To może jednak L4:-D Kurcze kobieta nie rozumie, że jestes w ciązy, ż emożesz czuć się gorzej i że tak na prawdę to powinna być wdzieczna że w pracy siedzisz...
powiem Ci tylko, że jesli siedzisz na formum w pracy to zarówno strony www jaki poczta mailowa są monitorowane...w każdej chwili Tówoj zwierzchnik może sprawdzic co robisz...więc tu bym uważala:-)

Ehtele śliczna, a ja właśnie też lubię białe - są takie niewinne:) Jak na ciepłe dni to idealnie:)
To i ja wkleję moje zakupy, w sumie to Darek ich dokonywał bo ja bym zwariowała w tej ilości rzeczy:) Stawiam na funkcjonalność:)
SPODNIE CIAZOWE TWEED ELEGANCKIEroz.(34-44)roz.38 (895831564) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER PAS CIAZOWY ODZIEZ CIAZOWA UBIORY CIAZOWE (890653119) - Aukcje internetowe Allegro
DRESY CIAZOWE Spodnie DRESOWE CIAZA WELUR(S-XL)r.M (889628701) - Aukcje internetowe Allegro

pas ciążowy oczywiście na razie niepotrzebny, ale potem kto wie:)

Ciamajdka ja takich ludzi to mam w głębokim poważaniu, są to ludzie z kompleksami z tzw. syndromem asystenta, przez całe życie pnie się po szczebelkach, a w rodzinie pewnie kompletny rozpad, często wyżywają się na innych itp. Nie przejmuj się kochana.......

Jejku kochanego masz męża..to ja jeszcze dorzucę sukienkę, za którą oszalałam..i która licytuję:-D:-D
VILA LEKKA KORALOWA SUKIENKA W KWIATKI M (892957954) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
A spodnie też zakupię tylko oprócz takich od razu chcę kupić płócienne czarne i białe...na gorące dni się przydadzą...:-D

reklama
Do góry