reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kochane po przeczytaniu postu Agatki o Mamie Wujka odechciało mi się dziś wszystkiego :-( Wchodzę, podczytuje, ale nawet nie wiem co napisać. Kobieta, którą należy podziwiać, mnie by już pewnie zamknęli :no:

A ja się dzisiaj z moim co chwilę spieram, już dwa razy musiałam pochylić głowę i przyznać się, że mnie ponosi :-p:-D

Ale póki co A. krzyknie i zaraz się śmiejemy, a przed chwilą powiedział, że mnie kocha.

Brzuch mnie dziś pobolewa i co jakiś czas kładę się do łóżka na godzinkę. Dziewczyny tą no-spę na takie bóle można brać? Kiedy Wy ją zażywacie?

Agatko straszna historia... Ja chyba nie umiałabym znieść tyle cierpienia...

Dziewczynki kochane... Mam problem z siusianiem... Chyba kupie sobie tabletki żurawinowe, czy coś w tym stylu... Nie znam się jednak na tym, a wybór w aptece ogromny... Macie jakieś sprawdzone specyfiki?? Biorąc jeszcze pod uwagę to, że staranka w trakcie :sorry2::sorry2:

Witam,
Polecam Vitabutin - tabletki na bazie soku z żurawiny i można brać nawet w ciąży!!!

Aga - super że z dzidzią wszytsko ok- ale narobiłaś stracha
Kasiu - super że trochę się odprężyłaś
Karola, mississ - nie kłocić się, basen też odradzam

Buziaki dla pozostałych dziewuszek - miłego wieczorka życzę!!!

Witam się i ja,
po pracy zmęczona i w końcu się dorwałam do kompa, bo cały czas okupował go bratanek mojego P.:-)
I właśnie była Niania na tvnie, gdzie dowiedziała się, że będą mieli bliźniaki, tam to wszystko takie różowe jest, czemu w życiu tak nie ma
Idę się położyć, bo mnie głowa boli.

witam wieczorkiem :-) z dobrym humorkiem :-D widac nie oplaca sie zaliczac zerowek haha ci co zdali mieli gora 3,5 a my dzis dostalismy ten sam test i zdalam na 4,5 :-D :-p hahaha to sie nazywa miec szczescie, dwa egzaminy i te same testy co byly jakis cud to jest...

karolcia nie rozumie twojego chlopa, ale z drugiej strony on tez potrzebuje troche swobody... u mnie nigdy nie bylo tak ze sie w domu nudzilam, ja zawsze mialam jakies zajecia wiec moze dlatego tak do konca cie nie rozumie.. moze lepiej nic nie pisze bo moge urazic ciebie a nie chcialabym ;-)

zmykam poszydelkowac bo mnie nosi od tygodnia haha moze nad bucikami popracuje :-D

Witam ja tylko na chwilkę,wpadłam znowu w rytm 2 etatów i nie mam na nic czasu.Wpadłam znów chyba w taki rytm żeby zapomnieć o mych aniołkach ale jak tylko się uda rzucam wszystko:) Mój A wymalował pięknie pokój i wysprzątał calutki dom ale z nim jest fajnie.Moje drogie życzę Wam miłego week i przesyłam fluidki miłość ~~`~~~`~~~~`~~`~~`~~~`~~`~~~`~~:-):tak:

Dzień dobry laseczki, ja już na nogach, idę zaraz śniadanko sobie zrobić, obiad i będzie spokój na cały dzień :happy2:
Pati no to gratuluję zdania egzaminu. I jak tam butki wyszły?
Kaira mój m. już od początku stycznia remontuje pokój i skończyć nie może, ale fakt robi co może wieczorkami ;-)

reklama
hej kobitki

ja po sniadanku i zarz smigam do szkoly boze dzisiaj mam do 20 :szok: ale pewnie zostawie indeks dziewczyna i pojde do domu zerwe sie z 2-3 godzinek ;-)

milego dzionka :)

Do góry