reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no kosmos ale to jest profesor nadzwyczajny doktor habilitowany i cos tam jeszcze przed naszwiskiem ma no i jest ordynatorem w szpitalu na dyrekcyjnej we wro na polozniczym... i bardzo dobry jest ponoc oby i mi pomogl a najwyzej tak jak mowie bede zyla z szydelkowania
zartuje oczywiscie ;-)
zartuje oczywiscie ;-)Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
zapomnialam foto dac
buciki najgorzej sie wypycha bo ja wypycham soft papierem toaletowym haha nie mam lalki nie mam komu na nozki zalozyc![]()
Ja nie mogę - jakie śliczności
Ten mój zestawik biało-różowy zrób mi w takim stylu,proszę....
hejus obejus
Moj D. gania mnie do malowania paska nad sufitem
i sie uparł na maxa, a wczoraj dałam mu sexa i zamiast byc wdziecznym to mnie gadania 
Na scianie u syna juz namalowałam scoobiego doo ,potem jak skoncze to wam pokaze,a na scianie tam gdzie bedzie łózeczko to bede malowala kubusia puchatka z prosiaczkiem:-) , szczerze na naklejki to mnie nie stac teraz i dlatego tak
Co do wizyty ja płace 100zł
Moj D. gania mnie do malowania paska nad sufitem
i sie uparł na maxa, a wczoraj dałam mu sexa i zamiast byc wdziecznym to mnie gadania 
Na scianie u syna juz namalowałam scoobiego doo ,potem jak skoncze to wam pokaze,a na scianie tam gdzie bedzie łózeczko to bede malowala kubusia puchatka z prosiaczkiem:-) , szczerze na naklejki to mnie nie stac teraz i dlatego tak

Co do wizyty ja płace 100zł
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
aga34 ok :

Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Witam.
Kompleciki przesliczne
,normalnie zakochalam sie.Szkoda ze ja tak daleko mieszkam
.
A ceny za wizyty normalnie kosmos
,ale jezeli lekarz pomoze to warto kazde pieniądze wydac.Oby sie udało.
A moje dziecko lezy kopie zabawki i ciwiczy sobie gardło.Mam nadzieje ze sasiedzi nie pomysla ze dzieck krzywde robie
,bo głosik dziewczyna ma donosny
.
BUZIOLE.
Kompleciki przesliczne
,normalnie zakochalam sie.Szkoda ze ja tak daleko mieszkam
.A ceny za wizyty normalnie kosmos
,ale jezeli lekarz pomoze to warto kazde pieniądze wydac.Oby sie udało.A moje dziecko lezy kopie zabawki i ciwiczy sobie gardło.Mam nadzieje ze sasiedzi nie pomysla ze dzieck krzywde robie

,bo głosik dziewczyna ma donosny
.BUZIOLE.
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
A tak wogólę to witam dziewczynki.
Witam kolejną
( Aniołkową Mamę i zapalam (*).
Wczoraj udało mi się zasnąć ale mój P. ustawiał budzik w telefonie i zaczął klikać tymi klawiszami mi nad głową. Ja od początku ciąży mam bardzo delikatny sen i takie rzeczy poprostu mnie rozbudzają. Ale to nic , nie tylko ja nie spałam .P.też nie spał.
A co do zwężających się szyjek, ja już wolę się nad tym nie zastanawiać....po ostatnich dyskusjach na temat bóli wylądowałam w szpitalu. Myślę że 50 % bólu miałam z jelit a następne 50 % poprostu ze strachu... Dlatego powierzam "sprawy" w ręce mojego gina. Jak on mówi że jest dobrze to jest dobrze...
Witam kolejną
Wczoraj udało mi się zasnąć ale mój P. ustawiał budzik w telefonie i zaczął klikać tymi klawiszami mi nad głową. Ja od początku ciąży mam bardzo delikatny sen i takie rzeczy poprostu mnie rozbudzają. Ale to nic , nie tylko ja nie spałam .P.też nie spał.
A co do zwężających się szyjek, ja już wolę się nad tym nie zastanawiać....po ostatnich dyskusjach na temat bóli wylądowałam w szpitalu. Myślę że 50 % bólu miałam z jelit a następne 50 % poprostu ze strachu... Dlatego powierzam "sprawy" w ręce mojego gina. Jak on mówi że jest dobrze to jest dobrze...
reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Witam
Misisis ten biały komplecik cudny, ja nie mam cierpliwości do czegoś takiego, w ogóle to zdolności manualnych nie mam. Wow 300 zł za wizytę a jeszcze do tego badania to masakra jakaś.
Ewela w ciąży jesteś i twój gania ciebie żebyś pod sufit skakała?
She piesio cudne, dlatego ja chce labradora mieć, tylko na razie nie mam psa, bo nie miałby się nim kto opiekować a bezsensu, żeby całymi dniami był sam w domu i się męczył. Chociaż wiem, że labradory to kanapowce.
Misisis ten biały komplecik cudny, ja nie mam cierpliwości do czegoś takiego, w ogóle to zdolności manualnych nie mam. Wow 300 zł za wizytę a jeszcze do tego badania to masakra jakaś.
Ewela w ciąży jesteś i twój gania ciebie żebyś pod sufit skakała?
She piesio cudne, dlatego ja chce labradora mieć, tylko na razie nie mam psa, bo nie miałby się nim kto opiekować a bezsensu, żeby całymi dniami był sam w domu i się męczył. Chociaż wiem, że labradory to kanapowce.