reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Czyli ogólnie lżej tyle że większy brzuszek :-D

Ja już się nie mogę doczekać drugiej ciąży chociaż się jej boję. Z Karolą przesiedziałam w domu bo zagrożona i teraz mam nadzieję że będzie lepiej ale boję się że może być gorzej. :zawstydzona/y:

reklama
Oj wiesz że nie da się nie myśleć :no:

Wiem ale trzeba starac się odsuwac to myślenie nie boczek bo inaczej to się zamęczysz myśleniami i będzie jeszcze gorzej,znajdź sobie ciekawe zajęcie może przeczytaj ciekawą książkę ale nie o macierzyństwie czy dzieciach tylko coś w innym stylu,głowa do góry.Damy radę i pewnie już nie długo będziemy cieszyc się ze swoich fasolek i miło wspominały poród :tak::-)

Ja tam swój nie za miło wspominam chociaż było wesoło :sorry2: Po za tym Karola potrafi teraz pobić M żeby nie zbliżał się do mamy bo "moja mama" i wrzeszczy aż ją sama przytulę :-p

A powiedz mi jak mam nie myśleć o dziecku skoro moja praca inżynierska którą właśnie piszę jest właśnie o dzieciach? Jestem na informatyce żeby nie było :-p
Home
Jak masz jakiś pomysł na dodanie czegoś, ew poprawki to daj znać na priv.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A powiedz mi jak mam nie myśleć o dziecku skoro moja praca inżynierska którą właśnie piszę jest właśnie o dzieciach? Jestem na informatyce żeby nie było :-p
Home
Jak masz jakiś pomysł na dodanie czegoś, ew poprawki to daj znać na priv.

Sol to chyba nie odpowiedni temat na tą chwilę ale skoro jest już wybrany i piszesz pracę to trzeba podejśc do tego z innego punktu widzenia,nie wolna widziec tylko tego co najgorsze bo to nas jeszcze bardziej zrazi...:tak:

Sol fajny pomysl na prace! A bedziesz tez w jakis sposob uzupelniala te poszczegolne dzialy? Bo naglowki wydaja mi sie na razie "wyczerpujace" :tak:

Uzupełniać będę ale najpierw muszę zrobić ją wizualnie i połączyć z bazą a dopiero potem wstawiać teksty jakiekolwiek. Mam nadzieję utrzymać tą stronę i na bieżąco ją uzupełniać - bo takie było założenie. A dziewczyny ode mnie pracują już nad tekstami - mam nadzieję że coś fajnego wykombinują.

Oooo to super.... zapowiada sie calkiem fajny serwis tematyczny! Bede czekala z niecierpliwoscia :tak:

reklama
Do góry