reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
slodziutka- no troche tego sie uzbieralo:) alei ceny byly okazyjne:)wiesz ja pracuje jakies 80 km od domu, i wyjezdzam tak miedzy 5:30 a 6 a wracam miedzy 18:15-30, wiec takna tygodniu to jakiekolwiekzakupu ubraniowe nie wchodza w gre..wiec jak juz sie wybierzemy to trzeba wykorzystac:) lece bowodajuz sie leje:)

missiiss slodkich snów:)

I ja się pożegnam. Spać jeszcze nie idę ale kompa wyłączam.

Życzę spokojnych snów.
A jutro wspaniałej niedzieli pełnej uśmiechu na buzi i radości w sercu..

Dobranoc

GosiuLew dzieci to sama radość. Buziaczki :**

Wiolka nie ma jak zakupy, zaszalałaś :-)

Ja miałam dziś wizytę 1,5 rocznego łobuziaka, ale się nalatałam, wszędzie mi zajrzał, ale sama radość

Idę spać, do napisania jutro

Dzień dobry Kochane w niedzielny poranek :-)

wiolka_1982 – jak ja bym chciała iść na zakupy, ale póki zima trzyma to niestety rachunki wzrastają tragicznie i jeszcze chwilkę muszę poczekać. Co tam ciekawego kupiłaś? A już doczytałam, ale Cię kobieto poniosło :szok:
ilonka26 – gorszy dzień musi mieć każdy, by mógł docenić te lepsze dni ;-)

She1978 – to nie czekaj aż Cię choróbsko chwyci tylko witamina C 2x dziennie rano i wieczorem i wapno pij 4x dziennie, mnie lekarz w ten sposób leczył jak w styczniu się rozchorowałam, bo nic innego mi nie wolno było brać. a stosuję do teraz zapobiegawczo. Teraz jesteśmy w II trymestrze, więc pewnie jakieś leki już można, ale po co, spróbuj na początek tą Wit. C i wapno, rozpuszczaj tylko w letniej a nie zimnej wodzie i tyle. I nie zwlekaj aż się przeziębienie rozwinie, bo nie ma co.
kobietka22 – no to trzymam kciuki by to nie było ani na @ ani jakieś tam inne niespodzianki, tylko ta jedna konkretna. A siostra niech uważa na siebie i pogratuluj jej koniecznie.
missiiss1301 – dasz radę kobieto, pamiętaj jakiemu to celowi służy
ewela28 – zrób sobie listę koniecznie, bo na miejscu jak zobaczysz dzidzię to połowę z wrażenia zapomnisz
Aga34 – mam nadzieję, że butelek nie pomyliliście hihi :-D

V_jolka80 – słowo wino powinno być zakazane na forum wrr :no:

karolcia81 – Karolcia piękny sen i bardzo dobrze go sobie wytłumaczyłaś, ja pomyślałam identycznie
Pati.b – bitwa nie bitwa, wojna ważniejsza, czy Ty już do nas wracasz?
slodziutka_e – a ja w sobotę pracowałam niestety, a dzisiaj sprzątam dom na cacuś-glancuś :baffled:

Dzien dobry dziewczynki:-)
Melduje sie ze zyjemy...
Mala rosnie bo widze po ciuszkach i musimy juz przeskoczyc na wiekszy rozmiar...
Dni uciekaja tak szybko,ze nawet nie wiem kiedy minal ten miesiac...
Milej niedzieli kochane

witam sie kobitki

niestety meza wygonilam dopracy i wroci dopiero o 20.00 :-) zjem sniadanko chwilke obejze tv i biore sie za dokanczanie kompleciku drugiego :tak:

ide cos wszamac i wzic tabletke :baffled:

agnieszka wow! to juz miesiac rzeczywiscie szybko zlecialo :) buzikai dla was !:*

milej niedzieli

Witam 'dziwczyny w niedzielny poranek
Karpatka wyszła super wszyscy sie zajadali.
Aha wczoraj mielismy isc do mojego szwagra na urodziny 22 on studiuje i mieszka z tesciami,i moja tesciowa zadzwonila ze nie bo on sie uczy i w przyszlym tygodniu wiec siedzielismy sobie z moja siotra ogladalismy filmy.Po czym szwagier zadzwonił i powiedzial ze wezmie butelke i przyjedzie do nas .Jak moj T sie wkurzyl ze ja upieklam ciasto zrobilam salatke to moze mam jeszcze mu urodziny zrobic.A tesciowa nie pracuje siedzi w domku ze swoja mamusia i pierdza w stolek:wściekła/y:Normalnie moj T strasznie byl wkurzony i powiedzial mu ze nie bo mial odebrac moich rodzicow z zabawy.
A ja dzisiaj wlasnie robie sniadanko dostalismy tego halogen over i robie kielbaski tak jak z grila pyszne.

reklama
wiecie co ja jednak zanim zaczne brac duphaston na wywolanie to pojade w ten czwartek do siebie do rodzinnego miasta.... kij ze wydam 50 zl na bilet w dwie strony is ie bede meczyc w glupim pociagu i bede marzla czekajac na stacji ale kurkanie chcialabym hamowac sobie owulacji skoro i tak jej nie bylo od porodu :baffled: moze treaz akurat za 10 dn moze wiecej cos sie tamurodzi i dojdzie do tej owulacji jak kiedys po duphastonie w 3 tygodnie po terminie spodziewanej @ mialam owulke (po wywolanej @ duphastonem) wiec licze na to ze moze moze .... teraztez tak bedzie... wczoraj mniejwiecej czekalam na @ ale wiadomobylo ze nie przylezie wiec jak do czwartku nie przyjdzie to w czwartek bedzie akurat po wyplacie to pojade do siebie zagladne w dziure :-) wydaje mis ie ze to bedzie najrozsadniejsze ... a jak nic sie nie bedzie robilo to wezme wtedy duphaston i juz :tak:

Do góry