reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ola** to chyba nie ja mówiłam byś zaczekała:eek::laugh2: Bo ja z reguły niecierpliwa jestem. Ale się staram..

Danka chlamydia jest do wyleczenia i toxo również. Aaaa może właśnie to było przyczyna straty... Trzymam kciuki za szybkie wyleczenie.

Czasem widać dobrze zrobić przegląd.. bo cos czasem się "psuje"

reklama
ide robic placki ziemniaczane, taki sobie obiad zazyczyl moj P. dzisiaj, on wie jak wykorzystac moj wolny dzien od pracy:-p

PLACKI ZIEMNIACZANE - kolejne słowo zakazane na forum

Kobetki proszę Was, unikajcie takich słów jak placki ziemniaczane, frytki, naleśniki , pierogi itp.
Agatko gdzie jesteś, pomóż, przecież jesteś takiego samego zdania jak ja :-(

PLACKI ZIEMNIACZANE - kolejne słowo zakazane na forum

Kobetki proszę Was, unikajcie takich słów jak placki ziemniaczane, frytki, naleśniki , pierogi itp.
Agatko gdzie jesteś, pomóż, przecież jesteś takiego samego zdania jak ja :-(
Ale przecież naleśniki i inne przysmaki nie są wam zakazane...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Lilijanna nie zmuszaj się kochana do niczego, tylko korzystaj z tego, ze brzuszek i dzidzia ładnie rosną. No niestety chłop musi cię zrozumieć i ci pomóc, przecież za niedługo bo po porodzie przecież wrócisz do swoich obowiązków bardziej chętna :) Nie martw się takimi głupotami

Karolcia trzymam kciuki za kolejny dzień pracy :)

Aga czemu masz taki kiepski humor, przecież dzidzia pod serduchem rośnie, więc nie zasmucaj dzidzia

Agatko w sumie masz rację z tą no-spą, chociaż mój "cudowny" poprzedni lekarz kazał mi na bóle brzucha po poronieniu brać no-spę :( Miłej kawki, jutrzejszej wizyty i szkoły rodzenia :)

Just ciesz się z brzuszka, bo za nie całe 18 tygodni po porodzię będzie ci go brakowało :)

Słodziutka ja to za dobra jestem na lekarza :) Życie w pracy by mnie tak pochłonęło, ze bym o moim mężu zapomniała :)

LucyF
z tym ginem to tragedia!! Niech koleżanka go szybko zmieni!!

KasikZ trzymam kciuki za dobre wyniki!!

V_Jolka
no przy twoich postach nie można się nie śmiać :) Skąd ty bierzesz te foty :)

Danusiu, może u ciebie właśnie te toxo i chlamydia była przyczyną poronienia. Trzymam kciuki kochana za szybkie wyleczenie :)

a mnie dziś dopadło błogie lenistwo, muszę kurcze iść na zakupy a tu mi się nie chce :(
skąd wy macie tyle energii??

Do góry