reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Shyla cieszę się bardzo, że wszystko oki:) I duży ten Twój bobasek:) Aż 10 cm no proszę proszę, mój tyle miał w 16 tygodniu ciąży:)
A co do spadania z wagi to chyba nie ma się czym martwić, ja do 15 tc leciałam ostro, teraz stoję z wagą

reklama
a ja sobie tak mysle, ze jutro nie zwroce mojej lekarce w ogole uwagi i nie bede zadawała pytan powstrzymam sie i zobacze czy mnie zbada na fotelu i czy przepisze badania - a jak nie to papa pojde do innej

Shyla super :-) Miło się czyta dobre wiadomości :-) A płeć może nastepnym razem się uda?

Ja chodzę prywatnie, ale zapisałam się na NFZ, bo chcę zmienić lekarza. Wizyty prywatnie co m-c teraz (później co 2, lub 1 tyydz.) 120zł za 5-15 min, badania płatne, i jeszcze muszę dojechać 40 km.:confused2: Jak lekarka gin. na NFZ okaże się spoko, to będę do niej już chodzić, i będę mieć na miejscu :-) i na NFZ. Ale to dopiero się dowiem 12 marca.:confused2:

Wszystko zależy od lekarza, bo są i fachowcy na NFZ i prywatnie, a są i beznadziejni tu i tu.... Jak w każdym zawodzie, można na takich trafić.:wściekła/y:

a ja sobie tak mysle, ze jutro nie zwroce mojej lekarce w ogole uwagi i nie bede zadawała pytan powstrzymam sie i zobacze czy mnie zbada na fotelu i czy przepisze badania - a jak nie to papa pojde do innej
Kochana, pewnie, że poczekaj i zobacz :tak: Może będzie tak, że jednak zbada i zleci te badania. Oczywiście trzymam kciuki, żeby właśnie tak było :tak:

Shyla super :-) Miło się czyta dobre wiadomości :-) A płeć może nastepnym razem się uda?

Ja chodzę prywatnie, ale zapisałam się na NFZ, bo chcę zmienić lekarza. Wizyty prywatnie co m-c teraz (później co 2, lub 1 tyydz.) 120zł za 5-15 min, badania płatne, i jeszcze muszę dojechać 40 km.:confused2: Jak lekarka gin. na NFZ okaże się spoko, to będę do niej już chodzić, i będę mieć na miejscu :-) i na NFZ. Ale to dopiero się dowiem 12 marca.:confused2:

Wszystko zależy od lekarza, bo są i fachowcy na NFZ i prywatnie, a są i beznadziejni tu i tu.... Jak w każdym zawodzie, można na takich trafić.:wściekła/y:
Trzymam kciuki, żebyś trafiła na dobrego lekarza :tak:

Kochana, pewnie, że poczekaj i zobacz :tak: Może będzie tak, że jednak zbada i zleci te badania. Oczywiście trzymam kciuki, żeby właśnie tak było :tak:

Kiniusia jak cos pojde do innej tylko troche głupio bo ta obecna jak cos bedzie mi genetyczne robiła :szok: a to ona dała mi w sumie skierowanie na NFZ zeby to było i nie wiem czy to tak wypada:eek: jak myslicie?

Kiniusia jak cos pojde do innej tylko troche głupio bo ta obecna jak cos bedzie mi genetyczne robiła :szok: a to ona dała mi w sumie skierowanie na NFZ zeby to było i nie wiem czy to tak wypada:eek: jak myslicie?
Pajkaa, poczekajmy do wizyty, może jednak będzie dobrze :tak:
Co do kwestii czy wypada czy nie, to nie przejmuj się tym :tak: Jej by też wypadało zrobić Tobie wszystkie badania i wszystko sprawdzić.:sorry:

Pajkaa, poczekajmy do wizyty, może jednak będzie dobrze :tak:
Co do kwestii czy wypada czy nie, to nie przejmuj się tym :tak: Jej by też wypadało zrobić Tobie wszystkie badania i wszystko sprawdzić.:sorry:

now sumie to prawda, no zobacze jutro, ale pewnie bede sie troche stresowąla jednak:tak:

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=RsiR7IQ1mn8"]YouTube- Niemowlaki W Akcji[/nomedia][ame="http://www.youtube.com/watch?v=RsiR7IQ1mn8"]YouTube- Niemowlaki W Akcji[/ame]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i jestem po wizycie ;)
dzidzia rośnie , ma około 10cm:-)
serduszko bije jak oszalałe:-), niestety miedzy nóżki zajrzeć się nie dało bo maleństwo leżało tak jak nie trzeba ;-)
no ale tym się nie martwię ,jak nie teraz to następnym razem ;-)
Przed wizyta niestety przywitałam się z muszelka :-(
po czym na wizycie okazało się ze spadam z wagi ,lekarza to zaniepokoiło i miałam robiona infuzje z witamin itp...żeby później nie mieć czasem anemii...
i tak będę mieć przez 3 dni ;-)
zdjęcia mam ,ale jedno nie za bardzo wyraźne,ale wkleję je troszkę później a teraz idę coś zjeść...
buziaczki kochane i dzięki za trzymanie kciukasów :-);-):tak:
Gratuluje dobrych wieści :-D

reklama
Do góry