reklama
Bombusia
Fanka BB :)
Dziewczynki jak zrobić łączone posty? Za cho**re mi nie wychodzi![]()
musisz tak, nauczył mnie syn: jak czytasz posty od nas i chcesz na któryś odpowiedzieć to odhaczasz ten plusik po rawej stronie, aż ci sie pokaże minusik na czerwono i dalej czytasz i znów to samo jak chcesz odpisać innej dziewczynie odznaczasz + i będziesz mieć - a na koniec robisz odpowiedz i od razu wskakują Ci te posty, które zaznaczyłaś, nie wiem czy ja umię dokładnie tłumaczyć??? HIHI

m-f22 jezeli chcesz zacytować kilka wypowiedzi koleżanek to na dole po prawej stronie każdego postu/posta (zaćmienie stylistyczne) zaznaczasz środkowy przycisk taki "+" , podświetlą CI się na czerwono, jak chcesz już zakończyć cytowanie to dajesz "odpowiedz" i wtedy w okienku wyskoczą CI wszystkie cytowane wypowiedzi, pod każdą możesz dopisać, to co chcesz odpowiedzieć![]()
Dzięki dziewczynki już załapałam;-)musisz tak, nauczył mnie syn: jak czytasz posty od nas i chcesz na któryś odpowiedzieć to odhaczasz ten plusik po rawej stronie, aż ci sie pokaże minusik na czerwono i dalej czytasz i znów to samo jak chcesz odpisać innej dziewczynie odznaczasz + i będziesz mieć - a na koniec robisz odpowiedz i od razu wskakują Ci te posty, które zaznaczyłaś, nie wiem czy ja umię dokładnie tłumaczyć??? HIHI:-)
a ja dzisiaj latam- tak nie chodzę tylko latam. Dzisiaj mój J. ma urodziny więc piekłam sernik, do tego wkurzało mnie, że nie mam miksera to musiałam do Euro wskoczyć po jakiś sprzęt( kupiłam, bo wczorajszy kiermasz okazał się kopalnią złota!) i dziewczynki jak chcecie mnie zobaczyć, to podaję wam linka
Iza Tobolska to ja 
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=t1_XyaUGnDM"]YouTube- Kiermasz Dizajnu Kronika 21.02.2010.mpg[/ame]
lecę szalec z pieczeniem szynki, a wieczorem wpadamy do kina na gost writer -ciekawe co tam Polański zza krat stworzył
miłego!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=t1_XyaUGnDM"]YouTube- Kiermasz Dizajnu Kronika 21.02.2010.mpg[/ame]
lecę szalec z pieczeniem szynki, a wieczorem wpadamy do kina na gost writer -ciekawe co tam Polański zza krat stworzył
Bombusia
a ja dzisiaj latam- tak nie chodzę tylko latam. Dzisiaj mój J. ma urodziny więc piekłam sernik, do tego wkurzało mnie, że nie mam miksera to musiałam do Euro wskoczyć po jakiś sprzęt( kupiłam, bo wczorajszy kiermasz okazał się kopalnią złota!) i dziewczynki jak chcecie mnie zobaczyć, to podaję wam linkaIza Tobolska to ja
YouTube- Kiermasz Dizajnu Kronika 21.02.2010.mpg
lecę szalec z pieczeniem szynki, a wieczorem wpadamy do kina na gost writer -ciekawe co tam Polański zza krat stworzyłmiłego!
Fiuufiuu no Ty jesteś niesamowita, gratuluję, że ja mam tak daleko na tą wystawę noooo!! A Twój Tobi to jest ryba chyba???? To b. dobry człowiek jest co.Bo piszesz, że ma dziś urodziny, a moj syn ma jutro i to takie zlotko na razie haha!
Bombusia
Tobiego to ma ciamajdkaja mam Jasia. Lepszego nie mogłabym sobie wymarzyć! A pozanliśmy się w internecie (aż mi wstyd
)
![]()
Wow wow sorki już mi sie imiona pomieszały, chylę czoło dla Jasia haha

Idę robić obiad, dziś serwuję, wołowinkę w sosie grzybowym (ja gotowaną z wody-dieta), surówka z selera mojej roboty, ziemniaczki i kefirek mnnnniam
Ostatnia edycja:
Shyla cudownie, że wszytsko w porządku i że dziecie tak ekspresowo rośnie...rzeczywiście duże te Twoje maleństwo...a ile poszlaś kg w dół? Dobrze, że masz lekarza, który tak ekspresowo zareagował...:-)
to co przytyłam to zgubiłam czyli 4 kg ,nie wiem w jaki sposób , odżywiam się normalnie , brzuszek tez jest taki sam jaki był, nie rozumiem trochę no ale myślę ze będzie dobrze
Fiuufiuu no Ty jesteś niesamowita, gratuluję, że ja mam tak daleko na tą wystawę noooo!! A Twój Tobi to jest ryba chyba???? To b. dobry człowiek jest co.Bo piszesz, że ma dziś urodziny, a moj syn ma jutro i to takie zlotko na razie haha!
twój synek ma jutro urodziny ,a mój pojutrze

lecę na miasto z przyjaciółka ;-)
miłego popołudnia :-)

reklama
R
RiSiA
Gość
HIP HIP HURA Kuba zasnął a raczej padł ze zmęczenia
Pajkaawypytaj dokładnie o co chcesz lekarz nie robi ci łaski i musi odpowiedzieć przedewszystkim musisz mieć satysfakcje z wizytyto on jest dla ciebie nie ty dla niego
bedzie ok
Kiniusia nie moge wejść nic sie nie chce otworzyćnie mam pojecia co jest
![]()
niee ze względu ta fakt, ze pani doktor ostatnio mi zarzuciła iż zadaje zbyt duzo pytań

HEJ!!! Już jestem po badaniach genet. zdjęcie wstawiłam tam gdzie trzeba.
Wyniki takie: Pojedyńczy, żywy płód, dł. 74mm, BPD 23 mm, 13 tyg. ciąży, FHR 158, NT 1,7 mm, kości nosowe widoczne dł. 2,8mm-wartości prawidłowe. Budowa morfologiczna płodu prawidłowa w obrazie USG, markerów wad nie stwierdzam (przepisałam to oczywiście z opisu USG są jeszczeinne pomiary, ale nie pisze już). Jestem przeszczęsliwa, oszalałam itp.
Pobrali mi krew ( dalsze badania genet.) za 2 tyg. wyniki, a 29. 03 ostatnie USG genet. jak wszystko będzie dobrze.
Byłam na FNZ i byłam załatwiona baaaardzo dobrze, fakt troche musiałam poczekać (pół godz.dłuzej), ale obsługa super, wszystko mi ładnie wytłumaczono, nie wyszłam ZIELONA.
KINIUSIA zgadzam się, że jest tam ok.
Ponadto informuję, że dzidziuś się bardzo kręcił i nie moglli go "złapać", wierzgał cuuudownie nogami i rączkami. No wyć mi się chce ze szczęscia.
Ponadto nie zgadzam się, ja jestem zadowolona z mojej ginek. na NFZ ( to ona wszystkiego pilnuje nie ja) i z badań NFZ również!
Wszystkim Wam dziękuję za wsparcie, bałam sie jak cholera!!!!!
bardzo sie ciesze Kochana, ze wsio dobrze
Zgadzam się!!! PAJKA pytaj co Ci na duszy leży.Ja mam zawsze wypisane na karteczce co chcę sie spytać (aby nie zapomnieć) i moja ginek. mówi "proszę o wszystko pytać" jak wyciągam tą ściągę, trzeba śmiało bez obaw i dobrze pójdzie, może poprostu nie jest wylewny i trzeba go pociągnąć za język!!!
Bombusia ja planuje milczec zawsze zadaje jej jakies pytania teraz tego nie zrobie chce wiedziec na ile jest ona kompetentna.
Ostatnio jk byłam na II badaniach genetycznych moj maz sie pyta o tą sprawe z nadżerką a ona na niego z pyskiem,z e za duzo netu sie czyta, ze to nie jest groźne. Moj maz sie wkurzył i mowi jej a skad ja mam wiedziec , ze to jest niegooźne skoro nie mam takiej wiedzy jak Pani? nie skończyłem studiów medycznych, zeby byc spokojnym w takich sytuacjach. I lekarka sie zamknęła

Pajkaa jeszcze jedno mi przyszło do glowy jeśli masz zamiar o nic nie pytać i zobaczyć jak postąpi lekarka to ja na twoim miejscu na koniec wizyty zadala bym jej pytanie dlaczego nie zbadała cie na fotelu , i tak bedziesz miała już jasną sytuacje ale chociaż zobaczysz jej mime jak niech nie bedzie za bardzo pewna niekturych trzeba przykrucić powodzenia trzymam kciuki że jednak ta wizyta bedzie dla ciebie satysfakcionująca
Nie chce sie denerwowac, nie zbada mnie, nie zleci badan to tyle bedzie mnie widziała mam u innej fajnej lekarki termin na 3 marca. Nie bede juz dzieciakowi fundowała dodatkowych nerwów.
A ja zjadlam 2 miski lodów z bitą smietaną