reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja smaruję tym BUBCHEN KREM NA WIATR I ZIMNO Z NIEMIEC (923324143) - Aukcje internetowe Allegro

jak dla mnie wszystkie kosmetyki tej serii są rewelacyjne

Ja tez chcialam kupic dla mlodej kosmetyki tej firmy, poszlam do sklepu i dobrze ze mam swira na punkcie dat waznosci i sprawdzilam - przeterminowane. Nie wiem jak to sie stalo ale w nastepnym skiepie bylo to samo. No i sie zrazilam :-(

Bylismy na spacerze chustowym i małemu zmarzły policzki .... (niczym nie smarowałam aż wstyd sie przyznać) Czym posmarować zeby ochronic przed tym? Da się w ogóle? Dzis polece i kupie tylko napiszcie czego używacie.

ja uzywam "nivea na każdą pogodę" ale mordki mu to nie ogrzeje ;-)mój od razu zasypia i po spacerze am wręcz gorące policzki bo tam sobie chucha i ja go dodatkowo grzeję.

Ja tak samo jak Kilolek - co prawda goracych polikow nie mamy ale cieple sa. Staram sie tez ja zakrywac troche z bokow kapturem moim zeby jej tam nie nawialo.

Bylismy na spacerze chustowym i małemu zmarzły policzki .... (niczym nie smarowałam aż wstyd sie przyznać) Czym posmarować zeby ochronic przed tym? Da się w ogóle? Dzis polece i kupie tylko napiszcie czego używacie.
ja używam Dermosan na zimę. kupuję w aptece, nie jest drogi a rewelacyjny i nie uczula

etna ja mam takie ŁÓŻECZKA / KOJCE ARTI MIŚ 4 KOLORY - PROMOCJA (923595938) - Aukcje internetowe Allegro i dodatkowo dokupiłam sobie do niego materacyk bo ten załączony jest składany i wydaje mi się że niebyłby wygodny ;-), z przewijaka też nie korzystam bo mam osobny z wanienką :tak: ale generalnie jestem zadowolona :-)
Bardzo mi sie spodobalo, a mialas z tej strony zamawiane czy z innej? No i jeszcze mnie ciekawi jaki mialas materacyk a i czy te lozka moge zobaczyc np gdzies w hurtowni
fajne:tak:
ja m,am Espiro Melody i nie używam materacyka dodatkowego, na tym kupnym mam ciepły koc i na to prześcieradełko:tak:
Ładne łożeczko, ale troche drogie, mysle jeszcze o dokupieniu przewijaki, a pozniej chce kupic ladne lozko takie ktore mu na dluzej starczy. I tak duzo kasy poszlo w kolyske
ja używam Dermosan na zimę. kupuję w aptece, nie jest drogi a rewelacyjny i nie uczula
o tym nie slyszalam moze i ja sobie kupie :)

Bardzo mi sie spodobalo, a mialas z tej strony zamawiane czy z innej? No i jeszcze mnie ciekawi jaki mialas materacyk a i czy te lozka moge zobaczyc np gdzies w hurtowni
kupiłam na allegro tylko od innego sprzedającego , zapisz sobie nazwę i popytaj w sklepach żeby pooglądać :-)
materac to jest taki rozkładany , jak będe mieć chwilę jutro to zrobię ci zdjęcie , moim zdaniem się nie nadaje żeby dzidzia na stałe na nim spała ;-) , możesz też zrobić tak jak pisała Kamcia i położyć na nim koc , ja kupiłam materacyk za ok 60zł:tak:

Poniewaz watek o wozkach jest przeniesiony do archiwum to napisze tutaj ;-)

Potrzebuje Waszej rady.
Chce sprzedac wozek, bo nie mam zamiaru korzystac ze spacerowki. Po pierwsze dlatego ze jest ciezki jak cholera - wersja gleboka 17 kg, a spacerowa 14kg. A mam duzo schodow w dol ;-) Spacerowke mam tez po Julce, ale ta tez ciezka i bede z niej korzystac tylko w Karwii na plazy bo ma duze kola. Mam tez taka zwykla skladana parasolke, ale ona juz dla starszych dzieci bo nie ma regulowanego oparcia.

W zwiazku z powyzszym chce kupic cos lekkiego, o ladnych czterech kolkach (nie podwojnych) i wygodnego. Tanie tez by moglo byc ;-):-D

p.s. Buzz odpada :-D

p.s.2 W sumie mamy zamiar nosic sie w chuscie, ale moj A chusty nie chce na siebie zalozyc wiec on musi jakis wozek miec ;-)

O takie kolka moga byc bo sa takie w sam raz, mi chodzilo raczej o takie male, plastikowe, podwojne koleczka :-D

te są spore, jak na spacerówkę to uważam, ze duże. Ale troche terkoczą. Kubie nie przeszkadza, a jak będzie z młodym to zobaczymy

reklama
dziunka24 ja miałam do Patuli tę spacerówkę z BD i byłam bardzo zadowolona, więc polecam, bo warto

Do góry