reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
shirra : widzę , ze wiele z Wam ma wizyty 29 marca, a czy ktoś razem ze mną ma na 30 ?? :rofl2:
Jak sobie pomysle ile jeszcze czasu to az normalnie slabo mi sie robi he he :-D

no ja bym chciała już być po wizycie , bo zawsze jak porozmawieam z lekarzem to jestem bardziej spokojna :-):-)

Martuśka jak najbardziej filmy z Torrentów sa ok, mój M też ogląda, a ja czasami z nim. Teraz czekam na "Ciacho", ale jeszcze nie ma:((((
I ściągnął mi się film "PIŁA 6", ale mi nie pozwalają teraz oglądać:((((
Shyla fajna fotka!!!!
Ja TzG nie oglądam, a YCD tylko do momentu jak sa castingi i wybierają "tancerzy", bo potem juz mnie nudzi.

Ostatnia edycja:
a ma któraś wizyte 18.? mamy słuchac serduszka dzidziusia (KTG).
niecaly tydzien pozniej, bo 23. usg i też już nie moge sie doczekać :tak:

podobno zmiany jeszcze trwają, więc jak się wkońcu skończą to może będzie wszystko oki. mnie na szczęście nie wylogowywuje - matko co za słowo he he :p

dziewczynki powiedzcie mi czy jak pójdę 22 marca do lekarza to będzie szedł mi 19 tydzień czy na tym etapie poznam płeć dziecka :-)
i od czego to zależy ? od ułożenia maluszka czy od sprzętu i specjalisty, kurcze ja przez to przechodziłam ponad 10 lat temu:rofl2: i mi wszystko z głowy wyleciało a w tamtych czasach było całkiem inaczej :tak:
iii druga rzecz wtedy o ciąży dowiedziałam się w 5 miesiącu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry