reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Pati jak poszłam do kuchni tylko wyłaczyc obiadek dla niej, wlazła na kanape i jak sie zaczeła po turecku na niej sadowic to zleciała nic sie nie stało bo na dywan a poza tym z siadu a nie na stojaco, wiec nizej ale i tak ja po takiej akcji to mam palpitacje serca i drzenie rąk, teraz sie wyzalam, bo zjadła ten obiadek i wreszcie zasnęla, uffff
dopijam zimną kawkę z rana i chyba sie kopsnę do lodówki po piszingera wczoraj zmajstrowanego, kto ze mną?;-):tak:

Piszinger to taki tort waflowy przekładany masą czekoladową albo toffi a ja wczoraj zrobiłam własnie takową masę czekoladową, wrzuciłam do niej rodzynki, pokruszone petitki, wielka gorę i pokruszonych orzechow włoskich, od rana zjadłam z 6 kawałków, na śniadanko, drugie sniadanko, obiadek... az , mnie mdli z pzresłodzenia, taka jestem przepadlista, a potem są efekty widoczne :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witajcie kochane;)

Aluś właśnie zasnął....o 18.00 dostał paracetamol w czopku 250mg...no tak trzeba...ale w sumie dostał 2 takie czopeczki dzisiaj.dzielny jest bardzo!nawet sie bawiliśmy i śmiał się...

jak narazie nie mam czasu ani ochoty opisywać jak to było wczoraj...w każdym badz razie miałam dość...

a w nocy spał ładnie,praktycznie cały czas od 21.30 do 7.00:tak:także przespał co najgorsze i nie było potrzeby podawać środków nasennych.

dziekuje kochane za troskę,,,,całuję

Pyciolku, obydwoje z Alexikiem jesteście bardzo dzielni :tak: Teraz będzie już coraz lepiej, trzymajcie się cieplutko i szybko wracajcie do zdrówka.

Oglądam właśnie moment prawdy i zastanawiam się czy jestem osobą która mogłaby wziąć udział w takim programie (oczywiście teoretycznie, bo za nic bym tam nie poszła) i doszłam do wniosku ze mam całą masę tajemnic, takich które wiele osób mogły by zranić. Są to stare czasy....ale jednak są.... I tak sobie myślę czy jestem przez to złym człowiekiem, żoną...?
Ależ mnie wzięło na przemyślenia:)

Oglądacie Hotel 52??? Mnie osobiście jak na razie przypadł do gustu a Wam?

Hotelu nie oglądałam, natomiast co do Momentu Prawdy to czasami obejrzę i powiem Ci że chyba nie ma osoby czystej jak łza, nie myśl nawet że jesteś złym człowiekiem czy żoną, każdy ma jakieś sekrety...

Ja juz nastawiłam nagrywarke na KSD, Usta usta...jeszcze podobno jakies na TVP sa jakies seriale...:tak:

Ja oglądam Na Wspólnej, a ostatnio zaczęłam oglądać Licencję na wychowanie - fajne :tak:

Olcia wiem wiecej......:tak::tak::tak:

Dobranoc

a co takiego wiesz?

Hotel 52 na polsacie w czwartki o 21.00
Majkę oglądam czasami....ale jakoś mnie ta aktorka denerwuje...
Licencja na wychowanie na TVP 2 chyba w środy i czwartki o 18.45...całkiem fajna ale widziałam tylko jeden odcinek...
Ja jeszcze oglądam Na dobre i na złe:)

Ja licencję oglądam rano - o 7:45 ;-)

Spotykają się dwie blondynki i jedna mówi;
-ty słuchaj, wiesz że w tym roku sylwester wypada w piątek?
Na to druga;
-Kurcze żeby tylko nie trzynastego

:-D

A co do Momentu Prawdy - jak bym poszła to mój mąż by się ze mną rozwiódł. :-D Tzn. od czasu jak jesteśmy razem jestem grzeczna ale wcześniej - głównie na studiach to troszkę się szalało :zawstydzona/y:

U mnie byłoby tak samo - mąż by się rozwiódł, rodzice wydziedziczyli ... :sorry2::-p
Ale teraz to ja już jestem bardzo grzeczna ;)

Aj, u nas też pogoda ochydna co chwilę pruszy :baffled: Jeśli mężowy nie wróci zbyt późno z kursu to wybierzemy się później do CH rozejrzeć się za kurtką na wiosnę dla małego :tak:
A w ogóle to wczoraj wygrałam 200zł :tak:

Przysłali mi na poczte wyciąg z payback i jak sobie popatrzyłam na te nagrody to zapragnełam gorąco cos takiego Noc z Musicalem dla Dwojga niestety to tylko marzenia scietej głowy :dry::sorry2::-(

Mopku duzo Ci brakuje bo mi ok.50000punktow:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ceny(czyt.ilośc potrzebnych punktów) mają z kosmosu...z reszta jak w każdym programie lojalnościowym:cool::cool::cool::cool::cool:

reklama
Ja oglądam Na Wspólnej, a ostatnio zaczęłam oglądać Licencję na wychowanie - fajne :tak:

a co takiego wiesz?

A w ogóle to wczoraj wygrałam 200zł :tak:

A kiedy jest ta licencja na ...????

A wiec zajecia w kreatywce to sa takie spotkania rodzicow z maluchami, nasze nalezą do grupy iskierek przez godzine sa rozne zabawy, w ktorych jeden z rodzicow aktywnie:-)uczestniczy, pierwsze zajecia sa bezplatne pozniej decydujesz czy zapisaujesz dziecko i placisz z gory za miesiac...jesli dziecko jest chore zajecia nie przepadaja...mozna je odrobic...co jeszcze chcialabys wiedziec...tak jest przynajmniej u nas:tak::tak::tak:

Gdzie wygrałaś??
szczęsciara, no gratulacje!!!!!

Do góry