Serduszko1
Fanka BB :)
I ja sie witam w sobotni ranek!!!
Dzisiejsza nocka była jedna z gorszych mały juz wczoraj wieczorem był marudny a nocy spał bardzo nie spokojnie.
Wczoraj moj żarłoczek pobił kolejny rekord... o 19:30 dostał 120ml herbatki wypił to w mgnieniu oka i był głodny więc dałam mu mleczka i wypił kolejne 100ml.... Dlatego tez ta noc była troche męcząca bo małego brzuszek bolał choć w nocy tez jadł dużo.
Dzisiejsza nocka była jedna z gorszych mały juz wczoraj wieczorem był marudny a nocy spał bardzo nie spokojnie.
Wczoraj moj żarłoczek pobił kolejny rekord... o 19:30 dostał 120ml herbatki wypił to w mgnieniu oka i był głodny więc dałam mu mleczka i wypił kolejne 100ml.... Dlatego tez ta noc była troche męcząca bo małego brzuszek bolał choć w nocy tez jadł dużo.
.Wszystkie sposoby domowe też zawiodły. Zmienilismy esputicon na infacol- i jakoś tam pomoglo.
Akurat na chwilę malutka przysnęła. Pani zobaczyła,że spi , więcmówi, że załatwimy papiery. Dobrze, podpisałam co trzeba. I widzę, że się zaczyna ubierać !! Byłam zdenerwowana bo kobieta była bardzo głośna
a ja walczyłam , żeby maluch choć chwilę zasnął. Położna zapytała w drzwiach czy mam z czymś problem? Kiedy usłyszała, że dziecko boli brzuch itd. "poradziła"...żebym spytała lekarza. Odp. , że tyle to i ja wiem bez niej. Po co przyszła? Nawet nie oglądnęła dziecka !! Ale pieniądze z moich podatków zapewne już wzięła! W poniedziałek będę u mojej rodzinnej lekarki, to opowiem wszystko i się poskarżę !
mam nadzieje ze juz mu przeszlo. Tylko jedyne co mnie martwi to wczoraj dostal wysypki na buzi nigdzie wiecej, wczoraj kupilam oilatum i go wykapalam , nie wiem czy to potowki czy nie , zastanawiam sie nad tradzikiem niemoowlecym
ja generalnie tez dostalam po ciazy wielki wysyp , a czytalam ze dziecko dostaje czesc hormonow od matki , wiec moze to to??