reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Aaaallleee sie ciesze :-)
Kupiłam ubranko na chrzest a płaszczyk zamówiony w drodze :tak:

PŁASZCZYK DO CHRZTU, CHRZEST 68-74 NOWOŚĆ!!! (955993543) - Aukcje internetowe Allegro
mary cudne ciuszki :-)
ja zastanawialam sie nad taka, ale ma zlote dodatki...wiec nie wiem, chociaz jak nie na chrzest to maglaby byc na nasz slub :-)

GOLD WHITE BRIDESMAID FLOWER GIRL PARTY DRESS 6-9 MONTH on eBay (end time 07-Apr-10 20:11:02 BST)

i jeszcze ta sliczna

NWT WHITE CHRISTENING PAGEANT INFANT BABY DRESS Sz 12m on eBay (end time 27-Mar-10 08:10:19 GMT)
katerenki ja myślę że na chrzest dodatek złota może być a sukienusia rewelacja:-)

Ja wkoncu kupilam BLOOM rozowy oczywiscie ;o)
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BLOOM krzesełko FRESCO Classic>
Aaaallleee sie ciesze :-)
Kupiłam ubranko na chrzest a płaszczyk zamówiony w drodze :tak:

PŁASZCZYK DO CHRZTU, CHRZEST 68-74 NOWOŚĆ!!! (955993543) - Aukcje internetowe Allegro
Sliczny komplecik ;o) Ja tez juz kupilam, chrzciny za tydzien :o)
Chrzest - komplet -ubranko Malwinka R68 Carpe diem (946094444) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
ja zastanawialam sie nad taka, ale ma zlote dodatki...wiec nie wiem, chociaz jak nie na chrzest to maglaby byc na nasz slub :-)

GOLD WHITE BRIDESMAID FLOWER GIRL PARTY DRESS 6-9 MONTH on eBay (end time 07-Apr-10 20:11:02 BST)

i jeszcze ta sliczna

NWT WHITE CHRISTENING PAGEANT INFANT BABY DRESS Sz 12m on eBay (end time 27-Mar-10 08:10:19 GMT)

Zdecydowane ta ze zlotem ;o)

reklama
Do góry