reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ale widze, ze jest tam suszarka i odkurzacz...moje dwa hity....suszarka czasem jak mala marudzi w dzien i ma problemy z zasnieciem, a odkurzacz to juz jak jest apogeum...ale poza tym to jak sprzatam to bardzo lubi sluchac sobie....hahahaha dzis jak wieszalam pranie to mala byla w wozku i zaczela marudzic ale ktos mnie uratowal pila za plotem.....jak uslyszala to odrazu cisza byla:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

Mój znajomy jak roczny był siadał koło chodzącej pralki i siedział tak długo az pranie sie skonczylo. A potem w ryk :-D

reklama
amelka dzisiaj 40min dzielnie obserwowala mame pioraca dywan specjalnym odkurzaczem (dzwiek masakryczny!)oczy jak 5 zl, az w koncu poddala sie i padla na kocyku na dywanie :))

pochwale sie jakie Amelka dzis doatala czadowe butki od tatusia :-)

Załączniki

• DSC01327..jpg
    DSC01327..jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Śliczne butki! Mój A to by chyba nigdy nie wpadł na to by dzieciom ciuchy kupic :/
Moj raz kupil, ale jak zobaczylam to sie troszke przerazilam ;o) A jak go wysylalam po czapke jak Madelenka sie urodzila to biedny wymienial ja chyba ze trzy razy, bo za kazdym razem cos nie pasowalo... hi..hi..
No a to byl jeden z tatusia zakupkow :o)

Załączniki

• DSC04153 copy..jpg
    DSC04153 copy..jpg
    21 KB · Wyświetleń: 48
Do góry