karolcia81
czekam na szczęście.....
Pomyślę...karolcia ja tak jak Ewelina bym poelcala tamtum rose. jest super mi pomogla momentalnie.mozna sie tylko podmywac albo irygator kupic jeszcze do tego.
Dzieki...
Na szczęście te upławy są bezzapachowe...tylko ta konsystencja serka mnie wkurza....no i swędzenie....zwłaszcza jak idę siusiu...to najchętniej bym pod zimną wodę "ją" wsadziła.Karolcia – miałam swojego czasu to samo, jak wrócę do domu, sprawdzę jak nazywały się te globulki co mi zapisał gin, upławy mają do tego mało przyjemny zapach czy są bezzapachowe, musiałaś gdzieś od kogoś chwycić, w sensie kibelek w pracy czy coś podobnego. A tak jak Just pisze, jak ja teraz dostałam antybiotyk to dopochwowo obowiązkowo clotrimazolum, bo powiedział, że do następnej wizyty grzybka będę inaczej mieć. Dasz radę, kilka dni i po problemie ;-)
Na razie i tak sie podleczam tym co dostępne bez recepty...bo nie chcę iść do gina. Nie chce do starego, a na wizytę u nowego i tak bym musiała czekać ze dwa tygodnie....to do tego czasu sama sie wyleczę.
A najgorsze, że mi sie przytulanek chce....bo wiecie...jak mógł to nie chciał, a jak chciał to nie mógł
No tak, pewnie od kogoś przez kibelek musiałam złapać...bo w końcu nie prowadzę rozwiązłego życia seksualnego...a ostatnio to nawet z własmym mężem sporadycznie
Karolcia - ja mam tendencje do drożdżaków i w moim przypadku pomaga Nystatyna dowcipna , płyny do higieny są niewskazane, tak mi zawsze mówi moja ginka , ale to w moim przypadku oczywiście
Ja zawsze używałam...chyba od dziecka...bo zawsze u mojej mamy w domu był jakiś i się nim podmywałam...a na swoim od kilku lat tez uzywamy razem z Z. on już tez nie może bez niego, nawet jak jedziemy na wczasy...to zabieramy ze sobą najczęściej dr. Eris z lukrecją... bardzo go lubimy....więc chyba on tak nagle mi nie zaszkodził....
Jak nie urok to s....... - i sie muszę wstrzymać z badankami...bo ani wymazu, ani wizyty u gina ...bez sensu!!!!

ja chyba źle tam przeczytałam -dyscyplinuję Cię
narazie delikatnie ale jak mi będziesz maluchowi głowę zawracała swoimi dziwnymi lękami to Cię razem z maluchem opr**** porządnie
jeszcze trochę i seks mu obrzydnie do reszty
mąż też pewnie by zauważył owulkę -feromony itp -ale jak ma to zrobić jak już mu się po prostu nie chce. Staranka starankami ALE nie robienie dzidzi na siłę -zablokujesz się i nawet seks 2 razy dziennie nic nie da
ja też brzuchem strącam wszystko ze stołu i blatu w kuchni ale pilnuję żeby tam nic gorącego nei stało:-)