Witajcie,
Marulka ja podobnie jak ty szukam choć paru minut spokoju od tych wszystkich smutnych informacji...Ciągle jest mi strasznie przykro...jedyne co mogłam zrobić to wywiesiłam naszą flagę z czarną wstęgą... tyle mogę zrobić ku czci ofiar...
Pajkaa fajną tuniczkę sobie zakupiłaś

A sukienka stanowczo ta druga czyli ta:
DOROTHY PERKINS ~ SUKIENKA NA KAŻDĄ OKAZJĘ 40 (994832076) - Aukcje internetowe Allegro
a z drugiej strony ta
MISS SELFRIDGE ~ SUKIENKA, TUNIKA TURKUSOWA 38 (985638776) - Aukcje internetowe Allegro
jest z materiłu, który się będzie rozciągał
i można do niej taki staniczek kupić:
KOKTAJLOWY biustonosz GORSENIA 3 kolory 75D (985551076) - Aukcje internetowe Allegro
Ja będę mieć problem bo mam dwa wesela w czerwcu

I nie wiem co sobie kupię, w dodatku jedno jest w Boże Ciało, a drugiej dwa dni później w sobotę...:-):-)
kiniusia i jak tam popijanie glukozy;-);-)
fiuufiuu a ja robię sobie weekend majowy w Puszczy Białowieskiej...to dopiero będzie bajoro i las...

Polianno i co z tę Twoją spódnicą? Ja ciągle

czekam. Aaaa i gratuluję bloga...na prawdę fajna sprawa, zainspirowałaś mnie i zamierzam przeczytać wyznania Kathy...polecasz??
jagodka1231 trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę;-);-) POWODZENIA
Avenitta BOSKO czeka Cię wspaniała wizyta...pewnie w sumie najlepsza z wszytskich bo najdłuższa:-):-) Daj potem znać co i jak i ja jak zwykle czekam na zdjęcia.
no i na końcu
Martuśka85 bo z tego co pamiętam Ty również dziś wizytujesz, więc trzymam również za Ciebie baaardzo mocno kciuki i czekam na wiadomośći...
Paula witaj u nas
No więc kochane i ja dziś wizytuję do 16.00 muszę koniecznie lekarza zapytać o twardy brzuszek, o walkę z żylakami i o właśnie badanie obciążenia glukozą bo ja tego badania jeszcze nie miałam...
A Wy kochane jak zamierzacie walczyć z pękającymi żyłkami? Bo u mnie pojawia się ich coraz więcej...rezygnuję już całkowicie z obcasów...Co mam robić? Nie wiem czy maść z kasztanowca coś daje...