Witam sierpnióweczki w ten piękny dzień

Nareszcie słonko nam świeci
Pajkaa wszystkiego naj z okazji rodznicy; a dokładnie jestem z wojewodztwa slaskiego - nie tyle samego prawdziwego slaska - czyli czestochowy

a ty?
Avenitta gratuluję wczorajszej udanej wizyty połówkowej
Ehtele w zasadzie to nie mam możliwości pójścia na L4 w tym momencie, zbyt dużo by pisać, ogólnie mam swoją działaność, którą otworzyłam dzięki dotacji unijnej, i aby nie oddawać tej dotacji to muszę jeszcze popracować i oplacać zus:/ tak czasem się nam w życiu dziwnie układa, ale damy radę
Sudestra powodzenia na jutrzejszym usg
Milusia ja mam tyle lat co tyle, tyle że skończyłam w styczniu; i mam podobne do ciebie odczucia:/ a w ogóle kiedy te lata minęły, przecież dopiero co kończyłam LO i szłam na studia:/
Co do L4 to myślę, że ci spokojnie da, także nie martw się
Kinusia Wszystkiego Naj Naj Naj z okazji twojego święta

Spełnienia najskrytszych marzeń
Ja dziś rano miałam usg połowkowe. Moja wizyta nareszcie się odbyła

, ale nie bez problemów hehe już się z tego chyba sama zacznę śmiać, miałam mieć robione 3/4 d - ale coś tam nie zadziałało i miałam zwykłe (ale dobre) 2d (i dostałam zaproszenia na to 4d w późniejszym terminie) nieważne
Najważniejsze że dzidziuś rozwija się prawdiłowo, przy usg było dwóch lekarzy i oboje stwierdzili że dzidziuś jest zdrowy, piękny i w ogóle super. Pomierzyli go na różne sposoby i wszystko się zgadza, jest ok. Z wielkości wychodzi o jeden dzień do przodu czyli nie na 24 sierpień , ale na 23 ale to się jeszcze może zmienić. Waży 357g

Nie zmierzyliśmy go na dlugośc, bo się wiercił, kopał nóżkami itp

Narazie jest ułożenie pośladkowe, ale to się jeszcze może wiele razy zmienić, więc jest git.

dzidziuś pozostał jednak małym uparciuszkiem i dalej nie ujawnił nam kim jest:/ pozostajemy więc z mężem w nieświadomości

i tak do następnej wizyty