reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Cześć laseczki :-)

Ale mnie czeka jutro fajny dzień najpierw szkoła rodzenia od 11-13, a później idę z mamą na basen :-) A dzisiaj to już wysiadam i zaraz pójdę spać, byłyśmy z mama na zakupach spożywczych, poopalałam się troszkę na balkonie,a po południu pojechałam do lekarza po pozwolenie na szkołę rodzenia :-)

Ale chyba najbardziej mnie to słoneczko zmęczyło, a po 2 godz siedzenia na balkonie wyszła mi taka opalenizna jak po tygodniu w Chorwacji :-D

Pajkaa Troszkę się ponakręcałaś i powkurzałaś, ale jakie to miłe, że Twój M Ci tak ładnie wyjaśnił swoje zachowanie :-)

Gratuluje udanych wizyt dziewczyny :-)

Czy to znaczy, że do szkoły rodzenia trzeba mieć pozwolenie?????????? Nie wiedziałam!!!!!
Ja się też wybierałam ,ale teraz to nie wiem czy mi pozwoli lekarz, spytam na wizycie:((((

reklama
Czy to znaczy, że do szkoły rodzenia trzeba mieć pozwolenie?????????? Nie wiedziałam!!!!!
Ja się też wybierałam ,ale teraz to nie wiem czy mi pozwoli lekarz, spytam na wizycie:((((

Bombusia u mnie ogólnie jest tak, ze jak nie mam lekarza prowadzącego w szpitalu w którym chcę rodzić to muszę mieć zaświadczenie od lekarza, ze nie ma przeciwwskazań do chodzenia bo tam są ćwiczenia różnego rodzaju i dlatego :)

Heloł :happy:

Gratuluję udanych wizyt! Nic tak nie cieszy jak wiadomość, że wszystko ok :tak:

Ja również jestem po wizycie ;-) Wszystko z dzidzią ok. Lekarz się zaśmiał, że taki duży brzuch mam jak na 25 tygodni, a ja mu na to, że dobrze, że mi co innego nie rośnie w tej ciąży :-D Nie miał wyjścia - musiał przyznać mi rację :laugh2:

Pajka
o współczucia! Masz Ty się z tą teściówką :baffled:

A się jeszcze pochwalę, co zakupiłam dla dzidziorka dziś:
śpioszki +body + ... babaluno 68 od 3zł (1007371376) - Aukcje internetowe Allegro

Prawda, że słodziuśkie?? Hihihi... :laugh2::-D:laugh2:
słodziutkie:-)

Shyla nie jest jedynakiem ma młodszego brata, ale on niestety studiuje w innym mieście :(
Moj mąż przyszedł ja bojowo nastawiona, wiec zapytał co jest więc mu powiedziałam co o tym myślę i chciałam tak na niego nakrzyczeć a on taką minkę zrobił, że aż mi się go żal zrobilo i przeprosił mnie i mówi, ze on taki ptrzyzwyczajony, ze ja zawsze taka obrotna jestem i że mnie rozumie, ze moge byż zła na niego, ale też mi powiedział "Kochanie bo ja się tak o wszystkich martwię o Ciebie i małego, o tatę i tego raka teraz mama chora nie wiadomo co no i Twoja mama też na coś choruje a ja dla wszystkich chcę dobrze" I mi się go tak żal zrobiło, że powiedziała, ze odkupi winy jak pojdziemy na lody do MC donalds :p i że musi uważać.

Ciamajdko ja tam swojego męża nie uważam za ideał :p ma swoje za skórą aczkolwiek na dużo rzeczy nie zwraca uwagi np na to, ze ja juz rosnę i moze mi byc ciężko szczególnie, ze ja mam w sobie dużo energii, ale też wiadomo szybko ją tracę.
Dobrze ze wszystko sobie wyjaśniliscie :tak:

ja już jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:)
dziś bardziej kwestie organizacyjne, ale co nieco już sobie pogadałyśmy:)
powiedziała nam co bedzie na każdych zajęciach, obowiązkowo na każdych ćwiczenia rozciągające i wzmacniające mięśnie , dostałam już w prezencie Album Mojego Dziecka, i książeczkę Zanim Przyjdę Na Świat, zaraz mam zamiar się za nią zabrać.
ogólnie powinnam zabrać się za pakowanie na ten jutrzejszy wyjazd nad morze ale jakoś mi się nie chce:(
Zazdroszcze zabierz mnie ze soba my wyjezdzamy w sobote ale tylko na wies wolałabym morze zycze udanej pogody;-)

Bombusia u mnie ogólnie jest tak, ze jak nie mam lekarza prowadzącego w szpitalu w którym chcę rodzić to muszę mieć zaświadczenie od lekarza, ze nie ma przeciwwskazań do chodzenia bo tam są ćwiczenia różnego rodzaju i dlatego :)

no to mnie by nie dali pozwolenia bo nie wolno mi cwiczyc wiec nie mam sie nawet co zastanawiac nad szkoła rodzenia :-(

A tak wogóle to witam wieczorowo byłam dzis na kontroli u dermatologa mam ciag dalszy antybiotyku masakra jakas ile mozna :no:wogóle od kilku dni jestem zalatana mam dosyc padam na pyszczek a lekarka kazała mi chodzic tylko jak musze a tak to lerzec a ja tym czasem lerze tylko w nocy jak spie bo nie mam czsu ale sie nie przyznam:sorry::no::zawstydzona/y:

Bombusia ja byłam święcie przekonana że na wadze plus być musi bo jem to na co mam ochotę i kiedy mam ochotę ale widać córcia zapewnia mi taka ilość ruchu że kg nie przybywa nad czym nie ubolewam bo i tak mam już za dużo kg zobaczymy co będzie na koniec bo w końcu teraz 3 najintensywniejsze miesiące pod względem wzrostu wagi :tak:
Niunia to dobrze że wieści od lekarza dobre :tak:
Milusia uparta kobieto jak trzeba to odpoczywaj i koniec praca ważna rzecz bez pieniążków ani rusz ale teraz najważniejszy maluch więc tupię mocno nogą na Ciebie :confused2:
Pajkaa wytłumacznie Twojego M sensowne ale co z tego skoro niepotrzebnie kosztowało Cie to tyle nerwów i niepotrzebnego zmęczenia w końcu Ty przecież też nie możesz być na końcu listy :baffled:
Bogusia ja opalania w ciązy nie polecam choć wiadomo każdy organizm inaczej raguje tutaj troszkę więcej na ten temat Opalanie a ciąża - Kobieta w INTERIA.PL - zdrowie kobiety, diety, uroda, seks, moda

chciałabym z wami posiedzieć ale padam boli mnie kręgosłup wiec musze sie położyc sciskam wiec mocno i miłej nocki życze DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bombusia ja byłam święcie przekonana że na wadze plus być musi bo jem to na co mam ochotę i kiedy mam ochotę ale widać córcia zapewnia mi taka ilość ruchu że kg nie przybywa nad czym nie ubolewam bo i tak mam już za dużo kg zobaczymy co będzie na koniec bo w końcu teraz 3 najintensywniejsze miesiące pod względem wzrostu wagi :tak:
Niunia to dobrze że wieści od lekarza dobre :tak:
Milusia uparta kobieto jak trzeba to odpoczywaj i koniec praca ważna rzecz bez pieniążków ani rusz ale teraz najważniejszy maluch więc tupię mocno nogą na Ciebie :confused2:
Pajkaa wytłumacznie Twojego M sensowne ale co z tego skoro niepotrzebnie kosztowało Cie to tyle nerwów i niepotrzebnego zmęczenia w końcu Ty przecież też nie możesz być na końcu listy :baffled:
Bogusia ja opalania w ciązy nie polecam choć wiadomo każdy organizm inaczej raguje tutaj troszkę więcej na ten temat Opalanie a ciąża - Kobieta w INTERIA.PL - zdrowie kobiety, diety, uroda, seks, moda

Puchatko już sie przyzwyczaiłam, ze jestem na szarym końcu :-(a ja już powoli mam wszystkiego dość :-(

reklama
Do góry