hejka!!
JA nawet dzis sie wyspalam...Szym obudzil mnie po 7 a wczesniej przed 2 wstal na mleko.
Jak robilam mu mleko,taka ledwo zywa to wylala mi sie woda na szafke a tam lezal moj telefon,niby szybko go wzielam ale jednak....rano wstaje a on nie chodzi
Suszylam suszarka i dooopa,teraz lezy na parapecie w sloneczku
.
Mam nadzieje ze go uzdrowie
Na razie mam stara nokie....
Lady Zgaga jak tak bardzo Ci smakuje ten makowiec to ja Ci 3 upieke i wysle pocztexem

A tak serio to bardzo latwo i szybko sie robi....moze chcesz przepis----ja chyba juz jakis czas temu wklejalam linka......
Moj szym wyl mi z pol godziny temu ze chce na dwor,teraz sie czyms zajal i na razie nie placze.....
Ja obiad robie i jeszcze w salonie musze z lekka ogarnac
JA nawet dzis sie wyspalam...Szym obudzil mnie po 7 a wczesniej przed 2 wstal na mleko.
Jak robilam mu mleko,taka ledwo zywa to wylala mi sie woda na szafke a tam lezal moj telefon,niby szybko go wzielam ale jednak....rano wstaje a on nie chodzi

Suszylam suszarka i dooopa,teraz lezy na parapecie w sloneczku
.Mam nadzieje ze go uzdrowie

Na razie mam stara nokie....
Lady Zgaga jak tak bardzo Ci smakuje ten makowiec to ja Ci 3 upieke i wysle pocztexem

A tak serio to bardzo latwo i szybko sie robi....moze chcesz przepis----ja chyba juz jakis czas temu wklejalam linka......
Moj szym wyl mi z pol godziny temu ze chce na dwor,teraz sie czyms zajal i na razie nie placze.....
Ja obiad robie i jeszcze w salonie musze z lekka ogarnac
, u nas każdy dzień niestety wygląda podobnie
. Ach ta codzienna rutyna
widzialam w Twoich oczach, ze nie bardzo wiesz kto Ci macha.
oczywiscie spotkanie tez mi sie snilo,ale szczegolow nie pamietam;-).Podzielam opinie ze pisze sie teraz inaczej...:-)
Nie zawsze moge sama prowadzic,choc preferuje
no i nie ma co ukrywac, mielismy wielkiego pecha i wyjazd lekko stresujący