Witam się
Ciamajdko będzie dobrze! Jesteśmy z Tobą
Podpisuję się pod tym co napisała Martuśka :-) ja ostatnio czytałam artykuł o pielęgnacji pępuszka i tam też było napisane, że spirytusu się już nie stosuje tylko trzeba oczyszczać w okół wodą i dobrze osuszać i wietrzyć, a odpadnie raz dwa ;-)
Ethele śliczny kociak :-) Uwielbiam kotki
fiuu jak najbardziej polecam gotowanie na parze! Ja kupiłam sobie garnek do gotowania na parze, o taki
GARNEK DO GOTOWANIA NA PARZE 3el.FLORINA !!! 18cm (1008931344) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ja zapłąciłam 3 lata temu w supermarkecie 19,90 ;-)
No, ale wracając do sedna to u mnie ten garnek jest baaardzo często używany! Niezastąpiony jest smak ziemniaczków młodych z brokułem albo kalafiorem ugotowanych na parze

Albo sałatka warzywna z warzyw ugotowanych na parze - zdecydowana różnica z tymi gotowanymi w wodzie. Poza tym nie musisz gotować wszystkiego oddzielnie, bo produkty nie przechodzą zapachem nawzajem - wkłądasz wszystko na raz i szybciutko jest gotowe
A ja dziś miałam wizytę :-) Wszystko jest ok, maluch już waży 1340g - duży chłopczyk

Ja tyję ostatnio regularnie 2kg w trzy tygodnie i już mam 7kg na + (pomijając, że na początku ciąży schudłam). Dzidź ułożył główkę w dół, ale resztę zawinął w koci grzbiet i jest dość zabawnie ułożony, ale lekarz mówi, że dzidziolki różnie się okręcają i wyginają, więc ok